2018. október 5.családjával járt itt 35 Az éttermet családi vacsora alkalmából látogattuk meg. Foglalásra mentünk . A személyzet kedvesen fogadott minket. Az asztal elfglalása után kb 25 percre érkeztek meg a levesek. Az italok kb 10 perc után jöttek meg. A levesekkel minden rendben volt. A föételeknél volt egy kis probléma mivel a köret( krumplipüré) hideg volt.
Amit kérésre ujramelegítettek . A pincér figyelmessége itt már tulzó kissé zavaró volt. Az ételek stek mátrai borzas rántottcsirke comb átlagos volt. A hideg püré miatt adtak egy ajándék desszertet. A számlánál is volt egy kis probléma de az is tulzott udvariassággal megoldották. Összeségében jól éreztük magunkat de a tulzott figyelmesség ami mesterkélt volt az már terhes volt számunkra.
2018. szeptember 24.a párjával járt itt 55 1 éjszakát töltöttünk itt mivel a Tisza tó már régota érdekelt minket. A szállás a33-as ut mellett található közvetlenül a kikötő mellett ahonnan a vizisétányra lehet menni. A recepcion szivélyes fogadtatásban részesültünk. Aszoba tágas tisza csak egy kicsit kopottas vot.
Mivel félpanzióval votunk az étlapról nem tudok nyilatkozni de a menüválasztásos vacsora ( husleves rántott szelt hasáb krumpli és savanyú) rendben volt. A pincérek gyofsan és figyemesen szolgáltak ki.
2018. július 4.a párjával járt itt 25 Párommal jártunk itt vasárnap kora délután. A hangulatos kerthelyiségben foglaltunk helyet kb 5 perc múlva megjelent az unott picér és felvette az ital rendelést. dobozos sört én még vendéglőben nem ittam! ! ! Húslevest és csülköt rendeltünk. A leves átható csont szagú és ízű volt a csülők sajnos állott volt és a belseje hideg.
A köretek rendben voltak. Majd ittunk 2 gépi kv-t /550/db/ ami ismételten ritka sz. . . volt. Majd a számlára kb 1/4 órát kellet várni ami összege elég magas volt. ( lehet hogy az étel volt rossz választás a helynek jó volt a hangulata)
2018. május 28.a párjával járt itt 35 Az éterem a város főutcáján helyezkedik el( Magyar utca). Nagy terasszal kockás abroszokkal . Igazán jó hely lehetne. Első negatív élmény akkor ért amikor a pincér flegmán németül kérdezte meg hogy mit szeretnék. Az ételek ( fis&chips és grillezett csirke mell ) jók voltak . Az italokkal az volt a gond hogy a limonádé többe kerül mint egy korsó sör és langyos volt.
Az ételek minősége és az étterem elhelyezkedése kárpótolt a negativumokért.
2018. május 28.a párjával járt itt 55 A belvárosban fekszik a szálloda . A parkolás kicsit nehézkes mert a szálló előtt fizetős parkoló van a saját a Kórházutcából nyílik. Az épület a Malomági Lajta mentén terül el egy zöld félszigeten. A folyó partján hangulatos székek és asztalok várják az ideérkezőket. A személyzet kedves és segítőkész.
A szobák tágasak és jó elhelyezkedésűek. A SZOBÁK MINDENNEL FELSZERELTEK (HAJSZÁRÍTÓ vasaló bekészítések). A belvárosi hely miatt minden jól megközelíthető pár perces sétával. A szálló étterme kiválló. Izletes ételeket szolgálnak fel a félpanzió keretében is.
2017. november 28.családjával járt itt 45 Hétvégén ebédeltünk itt. Előzetes asztalfoglalással. Az éterem környezete elegáns Óbudán a régi krudy negyedben van a panelházak között régi épületben a 1900-as évek eleji hangulatot idézve. Az ételek elfogadhatóak voltak. Kishalászlé langyos volt 1000 Ftét a húsleves forró.
A libacomb kicsit állott volt a szarvas vadasan finom volt csak a feleslege díszítés nem kellet volna rá. A kiszolgálás átlagos volt. Viszont a helynek van egy varázsa hogy az átlagos ételek mellet is jól érzi magát az ember és szívesen üldögél s nem zavarja a lassúság és a drágaság. Ajánlom azoknak akiket vonz a múlt század hangulata.
2017. június 28.a párjával járt itt 45 Az étterem Óbudán a Krudy negyedben található ahol a régi Óbuda találkozik a szocialista ipar remek betontengerével. A jelentéktelen szolgáltatóház külsö egy modern hangulatos belsőt takar. A kert helységben a gesztenyefák biztosítják a kellemes klímát még nyáron is. Mi egy forróhétköznapi délután tértünk be .
A kiszolgálás figyelmes volt. Az étlap nem kilométeres de amiket rendeltünk ( gemenci szarvasgulyás, túrós tészta, szarvaspörkölt) izletesek voltak. Egy kellemes délutánt sikerűlt eltöltenűnk itt.
2017. június 28.a párjával járt itt 55 A párommal jártunk itt egy kellemes nyári délután . Kimenekültünk a hőség elöl a Duna partra. Itt kellemes meglepetés ért minket hogy mennyi lehetőség van az étkezésre . Az Evezős a kinézete ( Tágas terasz dunai panoráma ) miatt választottuk. Nem csalodtunk a hekk friss és jó volt (az olaj nem agyonfáradt mi a sülthal kockázata) a kovi ubi is ízletes volt , a sör meg fenséges és jó árban volt.
Egy dolgot nem értek miér számolnak sevice díjat mikor az ablaknál én rendelek külön étel ital és én viszem ki magamnak. Mindenkinek ajánlom ki egy kellemes délutánt akar eltölteni a nyári melegben.
2016. november 13.családjával járt itt 55 Márton nap utáni vasárnap jártam itt családommal ebédre. Szerencsére elöre foglaltam asztalt mivel mint utobb kiderült az étterem telt házas volt. A környékben lehet parkolni (hétközben fizetös). A telt ház ellenére a kiszolgállás gyors és figyelmes volt ( az egész étkezés egy szük orát vett igénybe)
A sörválaszték kifogástalan volt nem sok helyen ajánlanak kétfajta alkoholmenteset amiből az egyik csapolt volt.
Én hagymakrém levest és kemencés libacombot fogyasztottam. Mind a kettő kifogástalan volt. Az étterem hangulata a régi Óbudát idézi. Biztos hogy vissza fogok térni ide. Másoknak is csak ajánlani tudom e helyet.
2016. október 25.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Visszatérő törzsvendége vagyok a szállodának mivel ez Baja egyetlen szállodája és én szeretem ezt a várost mivel teljesen kikapcsol. A szálló központi elhelyezkedése miatt minden környékbeli program jó kiinduló helye. A parkolás a főtéren ingyenes ha nincs rendezvény akkor hely is van. A szálló frissen felujított de a 19 szd-ben épült.
Utoljára a 3* szobákat vettem igénybe mivel ez jóval olcsobb mint a 4*-os ahol csak a kártyás nyitás a külömbség. Mi egy folyóra néző 3*-os szobábab voltunk a berendezés egyszerű volt. TV volt( csöves) klima és ventillátor nincs, viszont apanoráma csodás. A welness részleg a nyitvatartása kicsit röhelyes: de 8-12 du 16-21 (szoba árba nincs benne csak a 4*-nál) . Ez egy wellnes hotel? Ezen felül emelkedve a környék csodálatos, a Sugó vize kellemes az erdőbe a kirándulás élvezetes. A szoba ára tartalmazza a reggelit ami svédasztalos és egysíkú de évről-évre javuló minőséget mutat. Idén már normális kávé is volt. A szálloda étterme már fel e van újjítva csak egy új séf kéne aki főzni is tud! Aki itt száll meg annak a főtéren és a közelbe lévő vendéglőket ajánlom, [moderálva - a szerk. ] itt olcson jót lehet enni. A szálló terasza sajnos elvesztett romantikus hangulatát( kockás abrosz Fa bútorok , sakkozó öregek) pedig minden adottsága meg lenne ,hogy az egyik legjobb hely legyen a környéken. A szállót azoknak ajánlom akik a környéket akarják felfedezni.