2017. június 28.a párjával járt itt 55 A párommal jártunk itt egy kellemes nyári délután . Kimenekültünk a hőség elöl a Duna partra. Itt kellemes meglepetés ért minket hogy mennyi lehetőség van az étkezésre . Az Evezős a kinézete ( Tágas terasz dunai panoráma ) miatt választottuk. Nem csalodtunk a hekk friss és jó volt (az olaj nem agyonfáradt mi a sülthal kockázata) a kovi ubi is ízletes volt , a sör meg fenséges és jó árban volt.
Egy dolgot nem értek miér számolnak sevice díjat mikor az ablaknál én rendelek külön étel ital és én viszem ki magamnak. Mindenkinek ajánlom ki egy kellemes délutánt akar eltölteni a nyári melegben.
2016. november 13.családjával járt itt 55 Márton nap utáni vasárnap jártam itt családommal ebédre. Szerencsére elöre foglaltam asztalt mivel mint utobb kiderült az étterem telt házas volt. A környékben lehet parkolni (hétközben fizetös). A telt ház ellenére a kiszolgállás gyors és figyelmes volt ( az egész étkezés egy szük orát vett igénybe)
A sörválaszték kifogástalan volt nem sok helyen ajánlanak kétfajta alkoholmenteset amiből az egyik csapolt volt.
Én hagymakrém levest és kemencés libacombot fogyasztottam. Mind a kettő kifogástalan volt. Az étterem hangulata a régi Óbudát idézi. Biztos hogy vissza fogok térni ide. Másoknak is csak ajánlani tudom e helyet.
2016. október 25.a párjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Visszatérő törzsvendége vagyok a szállodának mivel ez Baja egyetlen szállodája és én szeretem ezt a várost mivel teljesen kikapcsol. A szálló központi elhelyezkedése miatt minden környékbeli program jó kiinduló helye. A parkolás a főtéren ingyenes ha nincs rendezvény akkor hely is van. A szálló frissen felujított de a 19 szd-ben épült.
Utoljára a 3* szobákat vettem igénybe mivel ez jóval olcsobb mint a 4*-os ahol csak a kártyás nyitás a külömbség. Mi egy folyóra néző 3*-os szobábab voltunk a berendezés egyszerű volt. TV volt( csöves) klima és ventillátor nincs, viszont apanoráma csodás. A welness részleg a nyitvatartása kicsit röhelyes: de 8-12 du 16-21 (szoba árba nincs benne csak a 4*-nál) . Ez egy wellnes hotel? Ezen felül emelkedve a környék csodálatos, a Sugó vize kellemes az erdőbe a kirándulás élvezetes. A szoba ára tartalmazza a reggelit ami svédasztalos és egysíkú de évről-évre javuló minőséget mutat. Idén már normális kávé is volt. A szálloda étterme már fel e van újjítva csak egy új séf kéne aki főzni is tud! Aki itt száll meg annak a főtéren és a közelbe lévő vendéglőket ajánlom, [moderálva - a szerk. ] itt olcson jót lehet enni. A szálló terasza sajnos elvesztett romantikus hangulatát( kockás abrosz Fa bútorok , sakkozó öregek) pedig minden adottsága meg lenne ,hogy az egyik legjobb hely legyen a környéken. A szállót azoknak ajánlom akik a környéket akarják felfedezni.
2016. október 23.családjával járt itt 35 Egy családi ebédet költöttűnk el itt. A hely a fötér közepén található Óbudán egy régi hangulatos sarok épületben. Belépve a mult század eleji hangulatot idézi. A személyzet kézségesen fogadott minket a szépen terített asztalhoz vezetett minket. Én halászlevet és libasültet rendeltem.
Az étel kb fél óra mulva érkezett, közben élö cigányzene szórakoztatott minket. Az ételekben semmi különleges nem volt a kiszolgállás figyelmes volt. Azoknak ajánlanám a helyett akik megelégednek egy átlagos ételsorral de egy hangulatos helyre vágynak (persze itt a hangulatot is meg kell fizetni)
2016. október 5.a párjával járt itt 55 A családommal jártam itt egy családi össszejövetelen. Az étterem hanguatos a boxos elrendezésű. A személyzet kedves és szolgállat kész. Az ételek ízletesek esztétikus elredezésüek és bőségesek voltak. Én egy texaszit ettem ami ízletes volts és korrekt estét töltöttümk itt .
Igy tiszta szívvel ajánlom másoknak is akikik Angyalföldön egy jó vacsorát akarnak elkölteni.
2016. augusztus 21.a párjával járt itt 55 Az Őrségi kirándulásunk alkalmával vetődtem el ide. A csárda hangulatosan és hívogatóan áll a falu végén. Tipikus csárda épület. Mi a teraszon foglaltunk helyet addigra már lepörgött az ebéd szezon és a vacsora idény se indult be ( du fél 5 ) a felszolgáló hölgy pár perces várakozás után jött .
A megrendelt ételek ízletesek és frissek voltak ( szarvas vadasan és grillezett csülök) . A deszertnek rendelt tökös mákos rétes is jó volt. Italként házi bodzaszörpöt fogyasztottunk ami jobban ízlett mint az alkohol mentes sör.
2016. július 15.a párjával járt itt 45 A Szentháromság téren találhato hangulatos kerthelységgel rendelkezö fiatalos étterem. Többször felkerestük mivel jó minöségü ételt szolgálnak fel kedvezö áron. Sajnos a kiszolgálás lassu,de a mediterán hangulatu fötér kárpótolja az embert. Az adagok bőségesek és nem drágák . Délben menű fogyasztására is van lehetöség 3 fogás 990 ft áron.
Aki fiatalos hangulatban jót akar enni és nem siet annak bátran ajánlom e helyet.
2016. május 15.a párjával járt itt 35Egy könnyű étkezésre tértünk be párommal. A választék elég széles a melegszendvicstől kezdve a rántott husokig. Két hölgy tevékenykedett az ételeket helyben készítik de sajnos a mikrohullámu sütö is gyakran szerepel. A mi melegszendvicseink nem voltak ropogósra sütve és konzerv gobából készítették. Az italok elég drágák voltak. Kicst jobb mint egy meki de ez is a gyors kajálda szerepét tölti be.
2016. május 15.a párjával járt itt 45 A hétvégén tértünk be ide. A helység családias hangulatu volt olyan mintha otthon költeném el az ebédet. A kiszolgállás gyors volt de a pincérnö kicsit szétszort volt. Az ételek ízletesek voltak. Medvehagyma krém levest és szarvassültet fogyasztottam.
A leves kíválló volt de a pincér nem ajánlotta mint a ház idényjellegű specialitása, a szarvas is ízletes volt de az áfonyalekvár amit adtak mellé az kritikán aluli és a barna mártás miatt szükségtelen. Az éteremet bátran ajánlom bár kinek mert mert hangulatos és nem kell sokat várni.
2015. augusztus 31.a párjával járt itt 45 A nyári főszezonban jártunk itt. A hely a kikötő bejáratánál található egy nagykapacitású őnkiszolgálló étterem . Nagy fedett kerthelyisége van nem téliesített olyan balatoni étkezde amelyből a 60-70-es években minden strandon volt legalább egy. A hangulat régi a berendezés modern. Az önkiszolgállókkal ellentétben a tisztaságra nagyon figyelnek.
Az ételek széles választékát kínálják a főzelékektől a frissensülteken, hamburgeren keresztül. Az árak közepes színvonalúak. Mi fözeléket ettünk pörkölttel ami egész jó volt. Ajánlom azoknak akik a múlt hangulatát szeretik modern köntösben.