2015. május 24.a párjával járt itt 55A Petöfi sziget csúcsán található, hangulatos felkapott hely. A nagy forgalom ellenére gyorsan pörög, telt ház esetén is fél órán belül tudnak asztalt biztosítani. Az ételek ízletesek az adagok nagyok és a kiszolgálás figyelmes . Közepes árkategóriába tartozik. A panoráma a teraszról csodálatos végig a Sugovicában gyönyörködhetünk. Az étterem saját kikötövel rendelkezik a hajós vendégek száméra.
2015. január 3.a párjával járt itt 55 Legutobb Szilveszterkor jártam itt. Az éterem hangulatos de nem nagy alapterületü. Célszerű asztalt foglalni. A hangulata indát idézi. A személyzet segítökész és udvarias. Az étlap nem csak az ételek leírását de képeket is tartalmaz. A pincér készségesen segít a választásban. Mi csirkét ettünk madras módra rizzsel és nan kenyérrel.
Az ételt hagyományos fémedényben hozták ki és minden megfelelő hőmérsékletü volt. Az étkezés befejeztével magolassit fogyasztottunk ami fenséges volt. Mindenkinek ajánlom aki kedveli a nem hagyományos ízeket.
2014. augusztus 21.a párjával járt itt 45 Az étterem a Palotaszálló szomszédságában található, a Hámori tó
partján csodálatos panorámával. Ebédidőben( 12-től 3ig) általában telt házzal üzemel. Este viszont már több a hely. Délben a kiszolgálás kicsit lassú ,de az ételek ízletesek. Van lehetőség napi menüre (1650Ft) ami kiadós és finom csak 15óráig lehet igénybe venni.
A többi étel drágább de megéri az árát. Az italokkal vigyázni kell mivel a csapot sör drágább mint az üveges és a pisztráng szeret úszni! Ami az árát illati nem vészes és az íze is olyan mint az erdei halsütőé. Ajánlom azoknak akik kulturált körülmények között szeretnek étkezni és nem rohannak. Ui Az árakra 5% szervízdíjat számolnak.
2014. augusztus 21.a párjával járt itt 55 A szállás Lillafüreden a Palotaszálló szomszédságában fekszik a Hámori tó partján egy szépen felújított régi (20. szd elejei) villában. A szoba tiszta megfelelő alapterületű. Az ágy kényelmes kábelt TV és internet eléréssel rendelkezik. A fürdő tiszta tágas (zuhanykabin). A személyzet segítőkész.
A reggelihez időben le kell menni mert a svédasztal feltöltése kicsit lassú,de ha valami nincs az külön kihozzák. Mi nagyon jól éreztük magunkat itt. A parkolás az udvarban megoldott, kicsit szűkös. Bátran ajánlom mindenkinek aki szereti a hegyi nyaralást és elfogatható áron jó színvonalú szállást szeretne.
2014. július 21.a párjával járt itt 45 A panzió a belvárosban a körforgalom mellett található. Aljában éterem van a tetőtérben 8 nagy légterű szoba van. Az épület építéséből adódóan és a jó hőszigetelésnek köszönhetően a szobák a nyári hőségben is kellemesek (klima nincs). Az összes szoba pótágyazható. Az ágyak sajnos kicsit kemények.
A személyzet kedves és segítőkész. A szállás árában(9000Ft/2fő) benne van a reggeli amit a földszinti éteremben lehet elfogyasztani étlapról rendelve. Központi fekvése ellenére nyugalmas és csendes. Ajánlom azoknak akik szeretik a természetet és szeretnek jókat enni ( az étterem kiváló). Kiváló kiindulási pont a környék bejárásához.
2014. július 7.gyerekekkel járt itt 35 Hétvégén családi ősszejövetelt tartottunk itt (10 fő) Mivel születésnap volt a tortát is a cégtől rendeltük. Az ételeket előzetesen egyeztettük az étteremmel és asztal foglalás volt. A fogadtatás kedves volt a kertheilységben volt terítve . A levest viszonylag gyorsan hozták de langyos volt.
A másodikra sokat kellet várni( grill tálak voltak) ezzel csak az volt a kifogás hogy nem teljesen az volt rajta mint amit megbeszéltünk ( A grillezett sajt helyett csirkecomb aminek melynek mellék íze volt). A torta amit az éterem biztosított megjelenésére jó volt,de a belseje még fagyott volt ( nem friss hanem fagyasztott 7500Ft-ért). A kiszolgálás itt is lassú volt. ( 3 fogásos előre lefoglatt ebéd 2 óra). Lehet hogy jobban jártunk volna ha étlapról rendelünk. Ezt az éttermet nem tudom nyugodt szívvel ajánlani.
2014. június 30.a párjával járt itt 55 A hétvégén a Víz Virág Zene fesztivál előtt költöttünk el egy finom vacsorát. A pincér gyorsan megjelent pedig a kert helység szélén foglaltunk helyet. Az étel ízletes és finom volt. A rendelés után gyorsan megérkezett pedig a nejem frissensültet rendelt. Az ár is szimpatikus volt. A panoráma csodálatos az Öreg tóra.
Mindenkinek tudom ajánlani aki egy kellemes fél, háromnegyed órát akar eltölteni és közben egy jót enni.
2014. június 30.a párjával járt itt 55 Sajnos csak egy éjszakát tudtunk itt eltölteni mivel későn jutott eszünkbe a Víz Virág Zene fesztivál. A személyzet igen kedves volt és itt éreztem először ,hogy a szállás a vendégért van és nem fordítva. A szoba jól felszerelt volt ( klima, pezsgöfürdő, LCD tv) Azt érdekesnek találtam ,hogy a welnes részleg használata nincs benne az árba.
Aki nem nagy reggeliző az ne a szálláshelyen vegye igénybe a reggelit( 1500Ft/fő). Viszont az élmény felülmúlhatatlan :ül az ember a teraszon a reggeli napsütésben és a svédasztal élvezete mellett gyönyörködik a panorámában ( tó). Mindenkinek ajánlom aki egy nem szokványos romantikus hétvégét akar eltölteni!
2014. május 19.a párjával járt itt 35 Egy hétvégét töltöttünk itt. A szálloda gyönyörű környezetben (egy hatalmas park közepén )helyezkedik el. A szobák kicsik ,de tiszták ( a két ágy furcsa pozicióban volt egymás alatt)az ágybetétek roppant kényelmetlenek . Erre fordíthatnának több gondot. Bár csak a recepcion van ez kicsit zavaró mivel ha vendég érkezik akkor a kiszolgállás szünetel.
A szállás félpanziós böséges svédasztallal, de az ital fogyasztás nincs benne. Erre mindenki figyeljen oda mert drága és még 10% szervízdíjat is feszámolnak! A személyzet kedves segítőkész. Sajnos a szobák falai roppant vékonyak és minden zaj behallatszik ,főleg ha zajosabb csoport érkezik. Aki szeret túrázni annak tökéletes kiindulási pont.
2014. április 22.a párjával járt itt 55 A hétvégén járta itt. A csárda könnyen megközelíthető az 55-ös útról. Parkolóhely böven áll a vendégek részére. A kiszolgálás kifogástalan. Az ételek is első osztályúak és böségesek. Én bajai halászlét ettem és sörtésztában sült harcsa filét, a feleségem harcsapaprikást. Mindegyik ízletes és friss volt.
Másnap is ide tértünk be ebédelni és ekkor sem csalódtunk pedig rendezvényre készültek! ! Mindenkinek ajánlom aki szereti a jó halételeket és a magyaros ételeket és nem szeret órákat várni és sokat fizetni!