2013. április 25.a párjával járt itt 35 4 napot töltöttem el a hotelben. Az éterem pont felújítás alatt volt. Az ételek minősége ,hagyott némi kivánni valót maga után. A személyzet igyekvő volt. Amikor mi ott voltunk tanulók szolgáltak fel akik a tudásbeli hiányosságait kedvességükkel pótolták. A nyári höség miatt állandóan harcoltunk a legyekkel.
Mindenkinek ajánlom a menüt mert az kiadós és olcsó volt. A csapolt sör is jó volt (300Ft/korsó kozel)
2013. április 25.a párjával járt itt 55 Egy feledhetetlen hetet töltöttem itt. A szoba tágas volt, a személyzet kedves segítőkész volt. Az egész panzió családias hangulatú. Rendezett parkkal és medencével. A szobák berendezése (butorok) a régi nemesi életetet idézték. Itt az ember úgy érzi magát mint egy múzeumba csak azzal a külömbséggel,hogy itt minden tárgy használható.
A modern technika is fellelhető (tv hűtő)Mindenkinek ajánlom aki kedveli 19. század végének hangulat.