2013. április 30., kollégákkal járt itt 55Minden negyed évben ellátogatunk ide a tavasztól öszig a szépen kivitelezett kerthelység fogyasztunk, a pincérek előzékenyek és kedvesek ( megesett ,hogy zárás elött fél órával is kiszolgálltak minket) . Általában brassóit eszünk káposztasalátával ennek több változatát is kipróbáltuk mindegyiket bátran ajánlom bárkinek.
Véleményem szerint az ország egyik legjobb brassóiát itt készítik.
2013. április 29.gyerekekkel járt itt 55 Ha Sárospatakon vagyok mindig betérek ide. A konyha kiváló a sörös csülök kétemberes adag és isteni. A kiszolgálás figyelmes. A kert helység nagyon kellemes. A csapolt sörük is kiváló. Bár kinek szívesen ajánlom a kitünő ételek fogyasztása után egy könnyed sétával máris a várban vagyunk.
Aki nem szeret gyalogolni az a töltés partján gyönyörködhet a vár panorámájában
2013. április 28.családjával járt itt 45 Miden évben felkeresem ezt a helyet. Igy láttam a fejlődését. Most már egy impozáns étteremé nötte ki magát, de ahogy nött ugy vesztett el varázsát és hangulatát. Főszezonban a kiszolgálás lassú. Szezonon kívül is sokat kell várni az ételre. Az ételek minőségére nincs kifogás,de a mennyisége az árral fordított arányban áll.
( évről-évre kisebbek az adagok és egyre drágábbak). Akinek sok ideje és pénze van az nem fog csalódni benne.
2013. április 25.a párjával járt itt 35 4 napot töltöttem el a hotelben. Az éterem pont felújítás alatt volt. Az ételek minősége ,hagyott némi kivánni valót maga után. A személyzet igyekvő volt. Amikor mi ott voltunk tanulók szolgáltak fel akik a tudásbeli hiányosságait kedvességükkel pótolták. A nyári höség miatt állandóan harcoltunk a legyekkel.
Mindenkinek ajánlom a menüt mert az kiadós és olcsó volt. A csapolt sör is jó volt (300Ft/korsó kozel)
2013. április 25.a párjával járt itt 55 Egy feledhetetlen hetet töltöttem itt. A szoba tágas volt, a személyzet kedves segítőkész volt. Az egész panzió családias hangulatú. Rendezett parkkal és medencével. A szobák berendezése (butorok) a régi nemesi életetet idézték. Itt az ember úgy érzi magát mint egy múzeumba csak azzal a külömbséggel,hogy itt minden tárgy használható.
A modern technika is fellelhető (tv hűtő)Mindenkinek ajánlom aki kedveli 19. század végének hangulat.