2014. június 20.a párjával járt itt 45Sétálgatás közben betévedtünk egy ebédre. Dacára annak, hogy arab vendéglőről van szó, a magyaros ételek is kiváló minőségűek. Csak így tovább.
A kiszolgálás jó volt. valamit azért megjegyeznék, éspedig azt, hogy nagyon rombolta az étterem értékét az, hogy miközben a vendégek ebédeltek, addig a tetőn sétált egy ember és kalapált (javította a tetőt). Ezen kívül semmi rosszat nem tudok mondani.
2014. április 30.a párjával járt itt 35 Véletlenül két kupont vettünk, ezért két alkalommal látogattuk meg a helyet. Az első alkalommal Bécsi tálat ettünk. Kiváló volt. Élmény számba menő bécsi szelet, kiváló ízű roston sült fűszeres csirkemell és remek rántott sajtok valamint rizs és sült krumpli volt a tálon. Fenséges volt! ! ! Aztán a második alkalom tegnap 2014 április 29.
-én volt, bár ne lett volna. Jómagam harcsapaprikást rendeltem. A paprikásban levő haldarabok ehetetlenül kemények és rossz ízűek voltak. Olyan érzésem volt, hogy ez nem friss, hanem több esetben lefagyasztott, majd újra melegített étel. A feleségem egyszemélyes tálat rendelt, amelynek a minősége szintén nulla volt. Tartalmazott egy papír vékonyságúra kloffolt ámde ehetetlenül kemény íztelen cigánypecsenyét (szerintem combból volt és nem tarjából) egy darab irtózatosan rosszízű sült kolbászt és egy félig kihűlt tükörtojást. Egyedül a hagymakarikák voltak jók, bár szerintem azok pedig fagyasztott termékek voltak. Felmerült bennem egy olyan gondolat, hogy lehet, itt két műszak dolgozik. Az egyik nagyon finomakat kreál, a másik pedig ehetetlen dolgokat. Először jókedvűen, tegnap pedig keserű szájízzel távoztunk.