2018. január 6.gyerekekkel járt itt 25 December 24. én érkeztünk a szállodába 4felnőtt 2 kicsi baba három éjszakára. A szálloda már ismerős volt még a bővítés előtt többször
jártunk ott. A megérkezés a szokásosan zajlott mindenki nagyon kedves segítőkész a szálloda szép a szobák tiszták világosak kényelmesek.
Megérkezéskor még a becipekedésben is segítettek ami más szállodákban nem jellemző. A kicsomagolás után megnéztük a wellness részleget,a víz kellemes a medence tágas jól elférni a kicsik részére van külön medence egyszóval pihenésre teljesen tökéletes. A szauna részleg teljesen különálló tágas nagyon jó, csak kellene egy személy aki felügyeli és kézben tartja a dolgokat. Gondolok itt olyanra ,hogy szauna lepedő ha elfogy nincs aki rakjon ki,a vízadagoló kifogy nincs aki kicseréli,a fürdőruha nélküli övezet szabályait lehetőleg mindenki tartsa be,gyerekek ne futkározzanak ott ahol nincs keresnivalójuk. A vacsora viszont teljes csalódás volt számunkra. Mikor az ajtóhoz értünk (szenteste 17-től volt vacsora Mi 18,10kor értünk le)hatalmas sor állt a pultnál. Bementünk,hogy addig míg kisebb lesz a sor keresünk egy asztalt és leülünk. A következő csalódás az volt ,hogy az asztalok ahol nem ült senki teljesen tele volt használt tányérokkal de úgy,hogy a másik asztalokról is oda rakták át. Három pincér rohangált szó szerint folyt róluk a víz de nem győzték. (Egy ilyen színvonalú szállodába és nem kevés pénzért ez nem lehetne megengedni. )
Kerestünk egy asztalt kb 10perc után eltűntek a piszkos tányérok
így beálltuk a sorba,hogy kezdjünk vacsorázni. Azt ami a büfé asztalon volt vacsora egy IV. osztályú étterem is szégyellte volna magát és ez igaz volt a többi vacsorára és reggelire is ( 27. én a reggeli egy fokkal jobb volt de minden reggel ugyan azt adták. )és mindegy mikor mentünk,nyitáskor vagy zárás előtt mindig langyos vagy hideg volt az étel. A személyzet végig kevés volt légyszámilag (volt aki szentestétől dolgozott 27. ig)de mindet megtettek ami rajtuk múlt. Karácsonykor egy ilyen szállodában a fizetett összegért többet vártunk volna. Mélységese csalódottak voltunk még a szép környezet is csak részben tudta feledtetni a csalódottságunkat. Takarítás a 4 napban nem volt csak az elmenő szobákat takarították ki,Mi nem csináltunk piszkot de a szemetet és a pelenkákat illő lett volna elvinni. Fizetéskor az előre megbeszélt kedvezményt elfelejtették levonni mikor szóltunk kisebb egyeztetés után a (nagyon kedves segítőkész recepciós hölgy)tévedést kijavították. A végére az összegzés és tapasztalat,hogy a
Caramell Premium Resotr vendégei Karácsonykor nem leszünk ezután
csak ha az étkezés minőségében gyökeres változás áll be. (kb 4évvel előbbi ételek minősége,választéka)
2016. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szállás könnyen megközelíthető,jó elhelyezkedésű közel van a központhoz. Az érkezéskor kedvesen fogadtak, mindenki segítőkész udvarias. A hotel tágas világos, igaz babakocsival nem könnyű közlekedni de megoldottuk. Ha a lépcsőn feljutsz utána már egyszerű. A szoba teljesen jó, tágas világos a klímát lehet szabályozni.
A fürdőszoba megfelelő igaz a zuhanykabin ajtaja egy kicsit nehezen mozog de ne vészes. Egy éjszakát voltunk így a vacsorát nem tudjuk milyen de a reggeli teljesen korrekt. Hamarosan visszatérünk hosszabb időre. Ajánlom másnak is.
2016. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Itt olvastam az értékelést az étteremről ezért mi is bátra mentünk oda. A belépéskor már jött a pincér üdvözölt bennünk majd leültettek. Kedves barátságos volt egész vacsora alatt. Az ételek finomak és bőségesek voltak gyorsan elkészültek nem kellett sokat várni. Az olimpia ment a nagy tévén így vacsora közben akit érdekelt az sem maradt le semmiről.
Az italok kellemesen hűvösek voltak de megkérik az árát. Őszesegében kellemes vacsorát kaptunk aminek az ár érték aránya megfelelt.
2015. november 15.gyerekekkel járt itt 55 Tisztelt Cím! Az étkezésen kívül minden a kényelmes pihenést szolgálja és mindenkinek szívesen ajánlom. Amit az étkezésnél változtatni kellene az a következő:
Az a foglalásnál kiderül,hogy ha kevés a vendég a vacsora menüválasztásos.
Ezzel nincs is baj,de hogy a két leves és a két főétel és a két desszert választási lehetőség ellenére és öt asztal mellett 20perc után érkezett a leves ezen javítani kellene mivel a gyermekek elég rosszul viselik a hosszú várakozást éhesen.