2019. június 25.barátokkal járt itt 55Kiváló környezet, jó helyi adottságok, jó parkolási lehetőség. A falutól elszigetelt, egy hídon lehet az étteremhez bejutni. A személyzet közvetlen, a szakács kitűnő. A környezet rendezett tiszta. A turista útvonalak innen indulnak, a pálos kolostorhoz innen is fel lehet jutni. A recepción, a környék látnivalóiról jó tájékoztatást kapunk. Van szállás lehetőség a történelmi kastélyban.
2017. január 5.a párjával járt itt 35Tetszett:a személyzet segítő készsége, az ételek választékossága, a szoba fűtése, a kastély csillárjai, egyes bútorok.
Nem tetszett: a zuhanyfülke tisztasága, a szoba kicsisége, a fürdőszoba belső elrendezése (a zuhanyfülke ellenkezőleg nyílik, mint a jó irány), a WC tartály kevés vizet öblít, a fittnesben penészes a pezsgőfürdő fugái, a szauna padlórács sérült, a nagymedence vize hideg, a fonott bútorok kezdenek tönkre menni, és mind ezért olyan luxus árat kel fizetni, mintha itt minden tökéletes lenne! Ez az egész, egy átlagos három csillagosnál nem jobb!
La Contessa Kastélyhotel válasza
Kedves Szegedi Zoltán!
Köszönjük, hogy időt szánt az értékelésre, engedje meg, hogy az alábbiakban válaszoljunk a felvetett kérdésekre: A szobák a kastély jellegéből adódóan különböző méretűek ( nincs is két egyforma szoba a hotelben) a w. c.
tartályokban ökológiai szempontból a szűrt esővizet használjuk öblítésre, és a szintén a zöld szálloda jegyében az öblítésre használt víz mennyiség is szabályozott, a karbantartás folyamatos minden részlegen. Természetesen az Ön által felvetett problémákat továbbítottuk a részlegvezetők felé. Mindezek ellenére reméljük mielőbb újra a vendégeink között üdvözölhetjük!
2017. április 7., , La Contessa Kastélyhotel