2018. június 30.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon kedves csalàd mesél a mézeskalàcs-készítésről és a gyertyaöntésről, amivel sok generàció óta foglalkoznak. Filmet is làthatunk - a selyemcukor-készítés lenyűgöző. Lehet mézeskalàcsot díszíteni és gyertyàt készíteni, az üzletben nagyon finom, nagyon sokféle terméket lehet vàsàrolni.
Màrc és fagyi is kapható. Gyerekekkel nagyon jó program és a környék is nagyon szép.
2018. június 27.gyerekekkel járt itt 55 Csendes, domboldalra felfutó mellékutcàban talàlható a kisvendéglő. A nagyon hangulatos terasz erre az utcàra néz. A vadas igazi zsemlegombóccal készül, ami sajnos sok helyen nem így van. Kisebb gyerekeknek való ételek is vannak - a paradicsomlevest nagyon szerették, pedig kritikusak. Igaz, hogy nem mozzarellàval készült .
. . VB idején nagyképernyős tv-n lehetett meccset nézni. (Mi nem emiatt mentünk, utazàs közben àlltunk meg ebédelni. )
2018. április 1.gyerekekkel járt itt 55"Olyan jó volt, mintha elmentünk volna jàtszóhàzba." Ebbe a cicàs kàvézóba kisgyerekek is bemehetnek - ha jól viselkednek és ha a nagyon kicsikre vigyàznak a szüleik. A cicàk szépek és tisztàk, a hely hangulatos, a sütemények nagyon finomak, sokféle ital közül lehet vàlasztani.
2018. március 10.gyerekekkel járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az étterem nagy előnye a tágas játszószoba. Olvastam a negatív véleményeket, de a rossz idő miatt, kisgyerekekkel ezt az éttermet választottuk. Nekik nagyon tetszett a játszószoba, sokféle játék van, elég tágas helyen. A gyerekmenüből a leves viszont elég borzasztó ízű.
Valószínűleg akkor is egy nagyobb csoportot vártak, mikor mi érkeztünk, ezért az első, keskeny teremben kaptunk asztalt (bár a csoport még egy órával később sem érkezett meg). Ez egy étkezőkocsira hasonlít, a probléma az, hogy elég kevés a hely és a kabátokat sehova nem lehetett letenni, ettől elég zsúfolt és talponálló-jellegű lett az ebéd. Ehhez képest az ételek és italok nagyon drágák, ráadásul elég spórolós megoldással állítják össze. A kiszolgálás közepes.
2018. február 14.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szálloda a központhoz közel, de csendes környezetben helyezkedik el. A wellness rész magasabb besorolásúnak (4-5 csillagosnak) megfelelő: úszásra alkalmas medencével, babamedencével, pezsgőfürdővel, többféle szaunával, kozmetikai szolgáltatásokkal, gyönyörű kilátással, főleg este. A szobák a besorolásnak megfelelő méretűek, kényelmesek és szépek.
A reggelinél nagy választék van, szép környezetben, kényelmesen lehet elfogyasztani. A hotel dolgozói nagyon kedvesek és segítőkészek. Több más magyarországi hotelhez képest nagy előnye, hogy minden működik (pl. tévé, szolgáltatások), minden valóban olyan, ahogyan azt a honlapon ígérik.
Nem véletlenül értékelik a legjobb étteremnek Visegrádon. Családi kirándulásunk előtt olvastam az oldalon az értékeléseket, terveztük, hogy eljövünk ide is. Első este csak séta közben láttuk az étterem épületét, kívülről is nagyon hangulatos és stílusos. Másnap ebédeltünk ott, nagyon szép, barátságos környezetben.
Nagyon sokféle étel közül lehet választani, korrekt árakon. A kiszolgálás 6 "szív"-et érdemelne. Egy mondás szerint abba az étterembe érdemes menni, ahova a helyiek is járnak: ők ide járnak.
Kovács-Kert Étterem válasza
Nagyon szépen köszönjük az értékelést. Szeretettel várjuk Önöket máskor is!
Tisztelettel:
2018. február 21., Kovács Gábor, tulajdonos
2018. február 11.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Minden szempontból nagyon jó étterem. Gyönyörű a kialakítása, a felszolgálók korhű ruhákban vannak, reneszánsz zene szól. A bejáratnál segítőkészen fogadnak, elhelyezik a kabátunkat és választhatunk reneszánsz ruhát, amiből gyerekméret is van. Az ételek finomak, ajándék fűszeres vajas házi kenyeret is kaptunk.
Amellett, hogy finom ételek és bőséges adagok vannak, fantáziadúsak, nem szokványosak is a fogások. A felszolgálók nagyon udvariasak és segítőkészek. Még a baba etetőszék is stílusosan illik az étterem berendezéséhez, a nagyon tiszta, szép mosdóban pedig van pelenkázóasztal is, ami külön érdeme az étteremnek. Hétköznapra is érdemes előzetesen asztalt foglalni.
2017. október 14.gyerekekkel járt itt 55 Az Ökocentrum minden korosztály számára különleges programokat kínál. Az egyik "állomásnál" kis tutajokat hajthatnak a gyerekek, vagy kötél mentén áthúzhatják rajta magukat a kis tavon. Ugyanitt gémeskutat is láthatnak és ki is próbálhatják. Az óriásakváriumban közvetlen közelről figyelhetik meg a halakat, még alagútban is.
Egész napos program, viszont a hely hibája, hogy a karszalagos belépő ellenére nem lehet kimenni és később vissza, pedig a teljes területen egyetlen kis kolbászsütő és egy elég drága büfé üzemel, ezért érdemes enni- és innivalót vinni magunkkal. A motorcsónakos, idegenvezetős kirándulás kicsi gyerekekkel is nagyon érdekes, gyönyörű és különleges.
2017. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 35 A strand nagyon szép és jó lenne, ha kulturáltan használnák. Nagyon szép környezetben van, sok fával, nagy füves területekkel. A játszótér nagyon szép és korszerű. Sok medence van, minden korosztálynak. A büfék több helyen vannak elhelyezve, az ott dolgozók nagyon kedvesek, az ételek minősége jó.
A probléma az, hogy hiába építettek a babamedence - és a mellette levő felnőtt medencék - köré egy falat, hogy csak a két végén levő lábmosókon keresztül lehessen megközelíteni a medencéket, a taplók átmásznak a falon és a koszt beviszik a babapancsolóba, aminek nincs fala a járda felől. De volt olyan tizenéves is, aki papuccsal fürdött a babapancsolóban. Ez főleg annak függvényében érdekes, hogy a gyerekmedencénél viszont, ahol nincs kiírva, hogy szülő nem mehet be a medencébe, ha mégis beteszi a lábát azzal a céllal, hogy a négyéves - tehát a babapancsolóhoz túlkoros - gyerekére vigyázzon, akkor a vagány úszómester rásípol a fütyülőjével. Amikor viszont egy neveletlen gyerek szemenlövi az egyedül pancsoló gyereket - akit a szülők a 2 méter magas partról figyelhetnek - , akkor már kevésbé vagány a fütyülős. Lehetne egy fütyülőembert telepíteni a babamedencéhez is.
2017. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az egyetlen pozitívum a csárdával kapcsolatban, hogy a felszolgálók nagyon kedvesek. Hal helyett egy olajban úszó vastag panírkérget kaptunk, 0,5 mm vastag hallal, ez kiábrándító volt. A mosdóban a mozgásérzékelős lámpa kb. 15 mp-re van beállítva és a bejárati ajtónál van elhelyezve, ez nagyon romantikussá teszi a használatát.
A másfél éves gyereknek kértem egy baracklevet egy kiskanállal (GYK hogy itatni tudjam), valóban kaptam kiskanalat és egy szűkszájú üvegben az italt, pohár nélkül. A palacsinta valóban jó.