2016. július 20.gyerekekkel járt itt 55 Gyönyörű környezetben őszintén kedves csapat, kiváló programokkal, nagyon kényelmes, élményekben gazdag nyaralást biztosít. A gyerekprogramok nagyon ötletesek és nagyon családias a hangulat. Külön érdemei a szállónak, hogy pontosan azt nyújtja, amit a honlapon kínál és hogy az ott dolgozók nagyon barátságosak.
A gyerekprogramok közt szerepelt kisállatetetés, kézműveskedés, íjászat, pizsamaparty, kürtőskalácskészítés, traktorozás, lehet lovagolni, strandolni, ugrálóasztalozni.
2014. augusztus 9.gyerekekkel járt itt 45 A vendégházban két házrészt lehet bérelni, az értékelésben a "személyzet", "szolgáltatások", "étkezés" nem értelmezhető a szálláshelyre. Mi az első házrészben voltunk, itt két tágas szoba van, ahol többen is elférnek. Van egy kis fürdőszoba és egy kis konyha. A kert viszont hatalmas, játszani, pihenni, bográcsozni lehet.
Általában a szálláshelyekhez képest előnye, hogy tágas, nagy légterű szobák vannak, kényelmes bútorokkal berendezve, szép, régi falusi környezetben. A faluban kedves emberek laknak, lehet kapni friss tejet, tojást, meg lehet nézni a háziállatokat. A környéken sok látnivaló van.
2014. augusztus 7.gyerekekkel járt itt 55A környék és maga az étterem is nagyon szép. Az ételek finomak és laktatóak, fantáziadúsan vannak elkészítve, italokból nem csak a szokványosakat lehet választani, hanem ízletes és egyben egészséges üdítőket is. Az itt dolgozók nagyon kedvesek és udvariasak. Az étterem kialakítása és berendezése nagyon ízléses, a tisztaság kifogástalan.