2017. december 18.a párjával járt itt 55Egy vasárnapi nagy családi ebéd utáni kikapcsolódáshoz kerestünk elsősorban szállás lehetőséget, eredetileg egy éjszakára. Miután a szálloda honlapján láttuk, hogy kapcsolódik a városi fürdőhöz, úgy döntöttünk, maradunk 2 éjszakát. Jól tettük! Kellemes környezet, kedves, udvarias személyzet, finom ételek vártak bennünket. Szívesen ajánlom mindenkinek.
2017. június 19.a párjával járt itt 45Hosszú hétvégét töltöttünk férjemmel a hotelben. A környezet, a berendezés igényes, a szoba kellemes. Az ételek finomak, a választék a hasonló színvonalú hotelekhez képest a desszert tekintetében kissé alacsonyabb, viszont kárpótlásul péntek és szombat este élőzenét kaptunk, ami nagyon kellemessé tette az étteremben eltöltött időt. Szívesen ajánlom.
2016. május 12.a párjával járt itt 25 3 éjszakát töltöttünk a szállodában május elején hétfőtől- csütörtökig. Az étterem, és a wellness része a szállodának az árnak megfelelő. Miután rajtunk kívül kb 8 vendég volt a szállodában kényelmesen tudtunk használni minden szolgáltatást. Csalódást a szoba okozott, a fürdőben levő kis tükrön kívül, -amiben ép az arcunk látszott- nem találtunk tükröt.
A zuhanytálcában a víz percekig nem folyt le. A fürdő erősen felújításra szorul. Az étkezéssel kapcsolatban, tudtuk, hogy étlapról fogunk választani, miután kevesen voltunk, de a szűkített étlap választéka meglehetősen szegényes volt, viszont amit elkészítettek az finomra sikerült. A személyzet inkább kedvesnek mondható, személyfüggő volt a vendéghez való hozzá állás. Összességében megállapítottuk, hogy nem valószínű, hogy visszavágyunk és a barátainknak sem fogjuk ajánlani.
2015. február 23.a párjával járt itt 55 3 éjszakát töltöttünk férjem 60. születésnapjára kapott kuponnal a szállodában, ahol az időpont egyeztetéskor ajánlották, hogy az első este az Alpok Adria szépségverseny pest megyei döntőjét, és az ahhoz kapcsolódó gálavacsorán való részvételt kapcsoljuk a kuponunkhoz +éjszakaként. Nagyon színvonalas volt a vacsora és a kapcsolódó műsor is.
Érkezéskor a recepción magasabb fokozatú szobát kaptunk, mint a lefoglalt, amit egy kedves gesztusként értékeltünk. A személyzet nagyon kedves, udvarias volt. A wellness részleg, valószínű a fél ház miatt /részleges felújítás/ nagyon kényelmes, tágas volt. Az étterem választéka minőségi, amit már csak a nyönyörű környezet múlt felül.
2014. június 5.barátokkal járt itt 45 A hotelben baráti társasággal,jártunk nagyon szép a szálloda, a közösségi terek, a szobák kellemesek, a wellness részleg szintén nagyon tetszett! A személyzet nagyon kedves,udvarias segítőkész volt! A konyha kiváló, az ételek finomak, bőségesek széles a választék. Mi télen jártunk itt, de valószínű jó időben is hasonlóan éreztük volna magunkat. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2014. június 5.barátokkal járt itt 454 kellemes napot töltöttünk baráti társaságban, nagyon szép környezetben, udvarias személyzettel, finom ételekkel, igényesen berendezet, kellemes szobában. Amit hiányoltunk a gyógyvíz, ill. a wellnes rész nyitvatartási ideje szélesebb lehetett volna, de ettől függetlenül szívesen megyünk újra.
2014. június 5. járt itt 35 2014 februárban párommal kuponos fizetéssel jártunk a szállodában. Legfelső szinten, igénytelen szobában kaptunk szállást /szakadt lepedő/, ablak, föggöny és sötétitő nélkül. Meglehetősen meredek lépcsőn jututtunk le a wellnes részlegbe és az étterembe is. Az étekzésekhez gyümölcsöt egyáltalán nem kaptunk.
A wellnesz részleg kicsi,-miután kevesen voltunk, így nem okozott gondott- ,de ha több vendég van, biztosan zavaró. Mindezt a személyzet kedvessége próbálta ellensúlyozni.