2017. április 23.családjával járt itt 55 Csendes, hangulatos, családi légkör. A szoba kényelmes, modern és tiszta volt. A wellness részlegben a teltház ellenére sem volt zsúfolt. A szauna szuper volt, nem kellett azt várni, hogy mikor szabadul fel (mint más helyeken). Egy negatívumot emelnék ki a wellness részleggel kapcsolatban, hogy hamar bezár(18:00).
Az ételek finomak és változatosak voltak. Minden este élőzene szólt az étteremben. Finom koktélokat is készítenek. Ajánlom mindenkinek!
2017. április 23.a párjával járt itt 55 A szálloda nagyon szép, modern és kreatív. Finom változatos ételek, főleg a vacsoránál nagyon színvonalas volt. A wellness részleg nem túl nagy, de pozitívum, hogy van csendes pihenő amikor a gyerekek nem jöhetnek le a wellnessbe. A szoba tiszta és rendezett volt, a személyzet pedig kedves.
Nem vagyok egy nagy borozós és így is nagyon jól éreztem magam a szállodában. Ajánlom minden kikapcsolódni vágyónak.
2016. július 23.a párjával járt itt 55A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Előbb értünk a szállásra és már kész volt a szobánk így 3 óra helyett már fél 12-kor "becsekkolhattunk", ami számunkra nagyon meglepő volt. A szoba tiszta és kényelmes. A wellness részleggel és az ételekkel is meg voltunk elégedve. A szálloda környezete gyönyörű, közel van a sétány és a part. Mindenkinek csak ajánlani tudom! !
2016. május 3.családjával járt itt 55 Első benyomásom kívülről a szállásról az volt, hogy úristen nincsen egy szabad parkoló sem, de szerencsére nagy nehezen azért találtunk. Amikor végre beérkeztünk a hotelbe kedves és segítőkész recepciós fogadott minket. Az előtér nagyon szép és rendezett.
A szoba megtalálása kicsit kacifántos volt (a recepciótól fel kellett menni az első emeletre ahol végig kellett menni egy íves folyosón, majd a folyosó végén a másik épületszárnyban lifttel a második emeletre, ahol a legvégén volt a szobánk). A szoba tiszta, kényelmes, rendezett. A wellness részlegben az élménymedencével és a jakuzzival meg voltunk elégedve, mindent ki is próbáltunk. A szauna részlegben is mindent kipróbáltunk, sajnos a finn szaunát a második nap egy kedves vendég elrontotta így azt tovább nem tudtuk használni. Az ételek a reggelinél, ebednél és vacsoránál nagyon finomak voltak, valamint mindenki megtalálta a számára megfelelő ételt még én is aki vegetáriánus. A hotel bárjában minden eset finom koktélok vannak és hangulatos zene szól (ami közbe kicsit hamiskás, de jót szórakoztunk rajta más vendégekkel karöltve). Szóval összességében meg voltam elégedve a szállással. Igazi családbarát hotel (a gyerekek a játszószobában egész nap ugrálnak, játszanak, mulatnak, ki sem lehet őket onnan robbantani). Mindenkinek merem ajánlani a hotelt.