2019. július 15.gyerekekkel járt itt 35 A Szálloda által kínált medence(Nagy medence)jég hideg volt. A Recepció által érdeklődtünk a gyermek-medencékkel kapcsolatban. Mivel Budapestről érkeztünk ezt el is fogadtuk annak reményében hogy ez csoda jó lesz. Elmondás szerint kevert víz található a medencében és így tökéletes a hőmérséklete. . . .
Ez így sajnos nem volt igaz így árválkodott a szálloda gyönyörű delfinekkel kirakott "ékköve"magában. Mert senki nem használta. Szagelszívó rossz,ajtók nem záródnak,az étteremben várakozás nélkül egy este sem volt szinte szabad asztal. . . Egyébként az aula szép a márvány varázslatos. . . . A sok híresség képe mind megtalálható a falon akik mind ezzel meg voltak elégedve. Mi nem azért köszönjük,próbáltuk ezeket a dolgokat nem figyelembe venni. Illetve a legszörnyűbb amit tapasztaltunk a meleg vizes medence bőr maradványokkal volt tele! ! ! no comment.