2016. január 9.a párjával járt itt 55 A férjem utálja a helyet, szigorúan csak az én kedvemért megyünk ide, mert én néha nagyon vágyom a túrógombócukra, mert annál finomabbat még nem ettem. Kicsit furcsa a feelingje, amióta egy menő szálloda épült fölé, de a tejivó már sokkal régebbi :) Amit szeretek benne: a túrógombóc mindenek előtt, a bocis design, az egyszerűsége.
Amit lehetne fejleszteni: hogy kiabálva jelentik be, ha elkészül a kaja, többször volt már az a benyomásom, hogy nem tudják kezelni a nagy forgalmat, néha a visszavitt tálcák hegyekben állnak. Amit nem szeretek, hogy padon kell ülni, én ehhez már öregnek érzem magam, a két box mindig tele van. De ha nagyon rossz napom van, biztos újra bemegyek egy tál túrógombócért :)
2015. október 11.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az átlagos hazai éttermi választékon túlmutató, izgalmas, változatos, de nem fellengzős, nem túlvariált kínálatot találtunk. Nem túl nagy az étterem, nekünk szeencsénk volt, de érdemes előre foglalni. Udvarias és gyors a kiszolgálás.
Ha nagyon kötözködni akarnék ( de nem akarok, mert nagyon jót ettünk ott), nekem a pad túl süppedős volt és így magasan volt az asztal, de csak azért zavart, mert fájt a jobb karom. A sütött gnocchit, az angus marhát, a karalábékrémlevest vagy a sült túrógombócot egyformán kiemelhetném, mind príma volt.
2015. október 11.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sajnos nem jutottunk el odáig, hogy meg is kóstoljuk a sütiket, amik amúgy hívogatóak voltak a pultban. De szerintem egy nagyvárosban, 2015-ben elfogadhatatlan, hogy kígyózó sorban kell a bejárat előtt toporogni, és mindenhol nagy betűkkel ki van írva, hogy aki rendelt sütiért jön, vagy sós aprósütiért az is álljon be a nagy sorba, sőt, naivan megkérdeztem, hogy aki be akar ülni a cukrászdába, az is állja ki a sort, mert nincs az asztaloknál kiszolgálás!
Egy magára valamit adó cukrászda nem törődhet kizárólag a süti minőségével. Hiába finom, nincs arra türelmem, hogy sorban ácsorogva egy panel aljában várjam ki, hogy választhassak, majd a tömegen verekedjem át magam a sütistányérommal az asztalig. Ugyanmár! Ráadásul alig találtuk meg gps mellett is a helyet, olyan eldugott, se tábla, semmi. Furcsa marketing szemlélet.