2016. február 15.gyerekekkel járt itt 55 Legutóbb múlthéten a torkos csütörtök alkalmával jártunk az étteremben. Már az asztalfoglalásnál is nagyon kedvesek voltak. A hely nagyon hangulatos, a régi időket idézi, de igényes kivitelben. Nekünk nagyon tetszett a hangulatos élőzene. A pincér nagyon kedves és figyelmes volt. Az ételek egytől egyig finomak voltak.
Az édességnek rendelt sült fagylalt különösen finom volt. Bátran ajánlanám mindenkinek aki egy igazán jót szeretne enni. Az étterem jól megközelíthető, a parkolás ingyenes. Mi mindenképp vissza megyünk :)
2016. február 5., kollégákkal járt itt 45 Munkám során kollégáimmal rendszeresen járok Debrecenbe, és mindig az Aranybikában ebédelünk. Egy pesti menza áráért kapunk nagyon finom svédasztalos ebédet. Eddig még sosem okozott csalódást. Nagyon nagy a választék, finomak az ételek. Én amikor ott jártam mindig volt 3-4 féle leves, és rengeteg főétel a húsoktól a főzelékig.
Desszert is mindig több féle van, és ami nagyon tetszik nem csak édes, de sós sütemények is vannak. Kiváló hely , bátran ajánlom mindenkinek.
2016. január 6.a párjával járt itt 55Ugyan karácsony előtt Dec. 11én jártunk ott, amikor egy nagyon zsúfolt időszak és telt ház volt, de nagyon nagy örömünkre sikerült asztalt kapnunk. Az ételek finomak, ízletesek, kifogástalanok voltak, a kiszolgálás tökéletes volt. Kedves, figyelmes, udvarias személyzet. Remek, hangulatos és nem utolsó sorban tiszta hely. Biztosan visszatérünk! ! ! :)
2016. január 6.a párjával járt itt 25 A szilvesztert töltöttük a szállodában és sajnos azt tapasztaltuk,hogy a 4 csillagot meg sem közelíti. A szobában a zuhanyzónál penészes volt a fuga, a zuhanyrózsa vízköves, 4 napig be sem jöttek takarítani. Tusfürdő, sampon stb nem volt, ami 4 csillagnál elvárható.
A wellness részleg kiábrándító, szauna törölközőt elvétve tettek ki, a zuhanyzó eldugulva, penész a csempén, a lefolyó több helyen beszakadva, az egész olyan koszos elhanyagolt benyomást tett. Merülő medence 20 fokos. Szaunában lécek nem voltak rögzítve, veszélyes volt ráülni, használni. Az étteremben foltos terítők, só, bors, fogpiszkáló nem volt az asztalokon. Az ételeket nem minősítem, mert mindenki mást szeret. A szilveszteri vacsora nem kevés ára még egy pohár vizet sem tartalmazott, bár éjfélkor fehérboros, áporodott szagú pohárban egy féldeci pezsgőt kaptunk. Nagyon messze van a 4 csillagtól, nem éri meg az árát és a képek alapján nagyon nem ezt vártuk.