2019. november 23.gyerekekkel járt itt 55 4 éjszakát töltöttünk itt két gyermekkel. Az értékelések miatt kicsit félve foglaltam, de nagyon kellemes meglepetés. Az étterem szuper volt, a pincérek kedvesek, a személyzet a szálloda többi részén is kedves. A wellnes jó volt, a masszás szintén szuper. A víz lehetett volna melegebb, de utolsó nap az is fel lett fűtve.
Takarítás lehetett volna kicsit sűrűbb és a szekrények elég kevés pl egy négy fős családnak. A mostani tapasztalat alapján bármikor visszamennénk ide.
2019. szeptember 14.gyerekekkel járt itt 15 Adva van egy jó kis baráti társaság, összeszokott, többször együtt utazós. A csapatban három gyerkőc, 11,10 és 5 évesek. Az évek alatt sok sok helyen jártunk már, több wellnes szállodát próbáltunk. Gondoltuk nyár végén még egyet csavargunk együtt. Egy pest megyei tóparti fogadóra esett a választásunk, árban kedvező, a képek alapján szuper pár nap várt ránk.
Olvastuk ugyan az értékeléseket, de gondoltuk majd mi meglátjuk milyen. Vasárnap érkeztünk… két része van a panziónak, egy régebben épült és egy új szárny. A régi kicsit szocreálos. . kopott, koszos, pókhálós. Az új szárny némileg jobban nézett ki. Apró szösszenetek, hogy a ventilátorért, tv távirányítóért külön kell kauciót letenni a recepción… itt már kicsit kerekedett a szemem, hogy vajon milyen vendégek szoktak lenni akik miatt eme óvintézkedést bevezették. Sebaj, ezeken átlendülve irány a wellnes. Egy idősebb úr a góré a medence világban. Belépünk, egy úszómedence, egy jakuzzi vár minket és beljebb a szaunák. Ránk néz. Gyerek hány éves? mondom 5, akkor nem mehet az úszómedencébe és a jakuzziba sem. Mondom és akkor hova? Hát ez nem rajta múlik. Ránéz lányomra. Hajgumi? Mert szigorúan csak összekötőt hajjal lehet bemenni. Rendben a szabály az szabály. Olyan érzésem volt, mint amikor egy boltban a bizti őr tolvajnak néz és nem mászik kis a s. . . ből. Hát ő sem…jött és követett minket, a neje – bár hogy milyen minősítésben volt ő a wellnes területén rejtély – a terasz részen foglalt egy helyet a fizető vendégek elől és leste hogy mit csinálunk, majd gyorsan beszámolt jó ügynök módjára a férjének. Az úr belekötött az egyik barátunkba, hogy jobb lett volna ha otthon marad, mert kötekszik. Ez sem fedte a valóságot, mert finoman megkérdezte a barátunk, hogy mit lehet itt csinálni, mert kicsit börtönös a feeling ahogy mászkál utánunk és mindenért beszól. A recepciósnak vacsoránál próbáltuk elmesélni, de a börtönőr megelőzött minket és előadta a saját verzióját. Sebaj, eszünk egy jót ezen is túlépünk. Az étterem tisztasága is hagy sok sok kívánni valót maga után. Iszonyat meleg, légkondi nem üzemel…állítólag nem működik. Az élet finom volt viszont. Másnap reggelre lecsó volt, majd vacsorára és második nap reggelre is… elvégre nem pocsékolunk. Lassan eltelt egy hónap hogy ott jártunk… kicsit lehiggadtam már azóta, de a hely az elmúlt évek legalja panziója volt. A tulajdonos hölggyel is összeakadtunk -bár akkor nem tudtam hogy ő volt – de a tóhoz vezető kaput 10 órakor nyitják. Elmúlt már 10 óra gondoltam szólok, hogy mikor tudunk átmenni. A hölgy baromi flegmán, lekezelően oda böffentette hogy majd nyitják, én meg vissza, hogy ha annyira szabálykövetőek akkor ebben is tartani kéne magukat a kiíráshoz. Egy biztos, ide nem fogunk visszamenni, pedig egy szuper kis helye lehetne némi odafigyeléssel , de onnantól kezdve hogy megjött egy nagyon vidéki munkásokat szállító busz…nem volt több kérdés, igazából ez egy munkásszálló. Utolsó nap még a börtönőr a medencénél üvöltött velünk, hogy reméli hazamegyünk végre, mert elege van belőlünk. Nem gondolom, hogy egy alkalmazott ezt a hangot megengedheti magának. Nem csináltunk semmi olyat ami ennyire kiverhette volna nála a biztosítékot. Nagyon nem ajánlom senkinek a helyet, bár mellett a tófürdő szuper.
2017. november 21.gyerekekkel járt itt 55 Nyáron töltöttünk három éjszakát a szállodában. Ár-érték arányban teljesen korrekt. A személyzet segítőkész, kedves. Az ételek a *** csillagnak megfelelően nem akkora választék, de finom. Reggelinél kicsit problémát okozott a kiürült tálak feltöltése, de ezeket kompenzálta a szakács segítőkészsége a gluténmentesen étkező vendéggel szembeni figyelmesség.
Szuper három napot töltöttünk itt kisgyerekes családként, baráti társasággal.
2017. április 4.a párjával járt itt 55Több alkalommal jártunk már az étteremben, csak felnőttek, gyerekkel együtt is. Tökéletes ételek, tökéletes kiszolgálás és profi tulajdonos. Nagyon hangulatos étterem, jó megközelítéssel, parkolási lehetőséggel. A gyermekek részére játék bekészítve. A kerthelység hangulatos, de rossz idő esetén az étterem benti része is.
2017. március 20.barátokkal járt itt 55 Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el baráti társasággal, gyerekekkel. A szoba picit lehetne nagyobb, és egy törölköző szárítós radiátor elférne,de összességében bármikor visszajönnék ide. A személyzet rendkívül figyelmes, kedves, segítőkész. Az ár/érték-szolgáltatás a mostani akciójukkal szenzációs volt.
Míg más szállodában szóvá tették, hogy az asztalt a társaság számára össze szeretnénk tolni, itt összetolt szobára kiosztott asztal várt minket. A gluténérzékeny hölgynek reggelire gluténmentes kenyér volt az asztalra készítve. Az ételeknél feltüntetve, hogy laktóz,glutén mentes. A wellnesben mindig volt szabad ágy, tiszta szaunalepedő. Véleményem szerint kiváló szálloda.
2017. február 1.gyerekekkel járt itt 55 Szeptemberben voltunk itt két kisgyerekkel és egy másik házaspárral. A személyzet kedvessége példaértékű, a szobák szuperek, az étterem átlagon feletti, a szálloda elhelyezkedése is. Biztos hogy ide is visszafogunk még menni.
Két apró dolog nem tetszett, az egyik hogy pici a wellnes, a másik hogy épp esküvő volt és sajnos az étterem felett volt a szobánk, és illett volna erről szólni, főleg hogy kis gyerekekkel voltunk,de nem volt vészes a hangzavar.
2017. január 16.gyerekekkel járt itt 25 Tisztelt Szálloda vezetés! Sikerült a meghirdetett pótszilveszteri buli helyett egy borzalmas estét produkálni. Sajnos nekünk több problémánk is volt ezért nem voltunk restek 1 órát ! ! ! várni a panaszkönyvre és bejegyezni, valamint külön levélben is megírni a panaszunkat. A személyzet egyik fele rendkívül segítőkész és kedves volt, a másik fele minősíthetetlen.
4* superior szintet véleményem szerint nem éri el, bár bízom benne, hogy mi csak egy rossz hétvégét fogtunk ki, bár ez nem boldogít, hiszen kifizettük, vártuk és szerettünk volna egy szuper hétvégét eltölteni Önöknél.