2020. szeptember 16.a párjával járt itt 55A fürdőből kijövet, megéheztünk és láttuk milyen sokan vannak, így mi is betértünk! Nem bántuk meg! Azóta az itt tartózkodásunk alatt itt ebédelünk!
2020. január 4.a párjával járt itt 55 Mi a párommal a Töviskés utca 1. sz. alatti apartmanban voltunk! Megelégedéssel tölt el bennünket,hogy lyen szállás amit mi kaptunk feledhetetlen! Tisztaság,felszereltség,kitűnő fekvőhelyek,ágynemű és még sorolhatnám tovább,de erről győződjön meg mindenki aki ide megy! A szállásadó kedvessége,oly benyomást tett ránk,hogy szivesen fogunk velük találkozni még!
Kitűnő saját borral kedveskedik a vendégeinek! Csak pozitív élménnyel gazdagodtunk! Igazi szives- látás ,vendéglátás! Felejthetetlen 4 éjszaka volt! Köszönjük Zsuzsika,Attila , Hajninak és párjnak! Üdvözlettel:Fülöp József és párja
2020. január 2.a párjával járt itt 55 Párommal voltunk mesteriben,ahol 4 éjszakát töltöttünk el! A fürdőben minden napos vendégek voltunk! Kellemes környezet,csend ,nyugalom és kitűnő víz! A hideg ellénére is kint voltunk a szabad fedetlen medencében,melynek a víz hőmérséklete elfeledtette a hideg időjárást!
Igaz mikor kijöttünk a vízből,az nagyon rosszul esett,de pillanatokon belül bent voltunk a belső medencében!
2019. augusztus 3.a párjával járt itt 55 Párommal látogattunk be délutáni ebédre! A pincér fiatalember,kedves és gyors volt! Még ilyen csirkemellet nem ettünk amit ott akkor rendeltünK
Mikor kihozta,meglepődtünk az adag mennyiségén,amit kaptunk! Nem vagyok egy kis étvágyú,de ezt a mennyiséget még én sem tudtam megenni! A pincér fiatalember látva meglepetésünket, elmosolyogta magát!
Ez már magában is egy kellemes meglepetés! Az italok hidegek voltak,ami ebben a nagy melegben igen csak jólesett! Az el nem fogyasztott ételt becsomagolták! Köszönjük,hogy kellemessé tették a nap hátralévő részét! Kívánunk sok megelégedett vendéget! Üdvözlettel
2019. augusztus 3.a párjával járt itt 55 Párommal jártunk itt 2 hete! Menüt kértünk,ami számomra és párom számára is mind árban ,mit mennyiségben megfelelt! Deszertet is kaptunk,finom süteményt! Mind a felszolgálás gyorsaságával,mind az étel minőségében megfelelő volt! A sör és az üdítő hideg volt,ami ebben a hőségben igen csak jóleset!
igen sok vendég volt és mégis minden gyorsan zajlott,nem kellett fél órákat várni,hogy kiszolgáljanak bennünket! Ajánlom másoknak is akik árban ,mennyiségben nem luxust keresnek! További sok vendéget kívánok Önöknek! Üdvözlet az összes dolgozónak!
2019. július 28.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy hetet töltöttünk párommalaz Ibolya vendégházban! Udvarra néző földszintes szobában! Kényelmes ágy,tisztaság,családias hangulat! Minden elérhető távolságban,vendéglátóhely ,közért ,buszmegálló fürdő! Kedves vendéglátók akik segítenek a környék látnivalóit felfedezni!
Mi nem kocsival voltunk,így kissé nehézkeseb lett volna a Deák kúriát meglátogatni! A szállásadó hölgy felajánlotta,hogy elvisz bennünket,amit nagyon szépen megköszönünk! Csodálatos a kúria! Külön köszönet ,hogy kivitt bennünket a buszhoz,ami egy másik faluból indult pestre! Kaptunk meglepetésként saját termesztésű paprikát,paradicsomot! Köszönet érte! Távozáskor egy hűtőmágnest kaptunk ajándéknak! Köszönjük! Kívánjuk,hogy minél több megelégedett vendégük legyen ésm kívánunk jó egészséget,hoszzú boldog életet! Üdvözlettel /idősebb pár/
2019. január 12.a párjával járt itt 55 Párommal egy hosszú séta után tértünk be a cukrászdába! Nagyon kellemes meglepetés volt az udvarias kiszolgálás a fiatal hölgyek részéről! Én egy szerelmes torta szeletet ettem! Igaz jól benne vagyok a korban,nyugdíjas vagyok,de a szerelem nem korhoz kötött! Kérdeztem a kis hölgyet ugye ehetek még ebben a korban ilyet!
Ő kedvesen elmosolyogta magát,ami jólesett! A kávé és a somlóigaluska is igen finom volt! Csak ajánlani tudom!
2019. január 10.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Sajnos csak rövid ideig tartózkodtunk a városban! Egyik este ott vacsoráztunk a párommal! Kellemes meglepetés volt,hogy a pincér fiatalember azonnal ott termett és felajánlotta a segítségét! A felszolgált ételek,kiválóak voltak! Én a kisrigó kedvencét ettem! Mikor megkaptam,azt hittem nem jól látok! Olyan adag volt,hogy azt hittem nem birom megenni!
De azért legyúrtem! Finom ,ízletes,gusztusos volt! Mindenkinek szívből ajánlom ezt a helyet!
Mind árban, mind elhelyezkedésben kiváló! Kedves,vendégfogadás,csend,nyugalom! Ajánlani tudom másoknak is!Közel a fürdőhöz,éttermekhez! Kényelmes és jól felszerelt apartman!Kilátó közelsége,buszpályaudvar a közelben! Kellemes sétával megközelíthető akár a vendéglátó helyek, akár a fürdő!
2018. október 12.gyerekekkel járt itt 55 Párommal és lányommal Tihanyban voltunk és miután megéheztünk erre az étteremre esett a választásunk! Meglepődve tapasztaltuk a pincér és a többi kiszolgáló személyzet udvariasságát,figyelmességét! Pedig már október eleje volt! Az elfogyasztott étel minősége,mennyisége kifogástalan volt!
A sör és az üdítők hidegek voltak,ami jól esett abban a melegben! Máskor is szivesen megyünk ide ha ujra erre járunk! Ajánlani tudom csak! Tiszta és kulturált minden helysége!