2022. július 27.a párjával járt itt 45 Egy hét Egerben
Megérkezésünk után örömmel tapasztaltam, hogy jó helyen van a szálloda, csendes utcában, közel a központhoz. Sajnos a szobák elég kicsik. Először a 2. emeleten kaptunk szobát, majd két nap múlva kérték, hogy költözzünk ki, mert műszaki hiba miatt /? / nem maradhatunk ott. Ezután a 4. emeleten kaptunk szobát.
Kedves gesztus volt a szálloda részéről, hogy "fájdalomdíjként" egy gyümölcskosarat és egy üveg bort kaptunk. Az ellátással nagyon elégedettek voltunk, bőséges svédasztalos reggeli és vacsora, ízletes és választékos volt. Ami nem tetszett, az a felszolgálók hozzáállása. Az volt az érzésem, hogy itt csupa elkeseredett ember dolgozik. Mosolytalanul, szinte unottan végezték a munkájukat. Vacsoránál vadászni kellett a pincért, hogy kérjünk valami innivalót. Amit még hiányoltam: az animátorok, illetve a gyerekprogramok. Elég sok szállodában jártunk már Magyarországon és mindenhol próbáltak a gyerekek kedvében járni különböző gyerekprogramokkal /pl. kézműves foglalkozás, arcfestés, ügyességi játékok, különféle versenyek, stb. /
A wellness részleg jó volt, az ott dolgozók nagyon kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Ugyanez elmondható a takarítónőkről is. Fenti hiányosságokat leszámítva, jól éreztük magunkat a szállodában, remekül telt a 6 nap. Amit még hiányoltam
2020. szeptember 8.gyerekekkel járt itt 55 Augusztus első hétvégéjén jártunk családommal a Bazsalikom Vendéglőbe. Legkisebb unokám szülinapját ünnepeltük nyolcan. Most voltunk itt először, de nem utoljára, mert a közeljövőben megint oda szeretnénk menni ünnepelni. Az udvarias,de nem tolakodó kiszolgálás nagyon tetszett. Két pici gyerek is volt velünk, akik maximális törődést kaptak.
Az ételek nagyon finomak voltak, bőséges volt az adag és az árak is megfelelőek. Nagyon tudom ajánlani akár egy családi ünnepre, vagy csak egy "beugrom ebédelni" alkalomra is. Akár üzleti megbeszélésre is kiváló a hely.
2020. szeptember 7.családjával járt itt 35 A közelmúltban jártam az Anker Étteremben. Halászlét kértem, mert nagyon szeretem. Nagy kár volt, mert olyan íze volt, mint egy elrontott köménymaglevesnek. Az asztaltársaságom többi tagját megkérdezte a pincér, aki nagyon udvarias volt, hogy ízlett-e az ebéd, de engem nem mert megkérdezni, lehet hogy tisztában volt azzal, hogy nem igazán dicsérném meg a halászléjüket.
Ajánlottam volna a séfnek, hogy ugorjon át a szomszéd faluba /Győr-szentiván/ és ott a K. Éterremben kóstolja meg, hogy milyennek kell lenni a jó halászlének.
2015. július 6.gyerekekkel járt itt 55 2015. május végén jártunk először a családdal a Fehér Akác Vendéglőben. Egy konkurens étterem tulajdonosa ajánlotta a helyet, mivel szabadnapjukon ők is oda járnak. Nagyon tetszett, ezért június 28-án ismét ellátogattunk oda. Nagyon finomakat ettünk, jó a kiszolgálás, tisztaság van.
Az árak teljesen elfogadhatóak, kellemes a környezet, jó a parkolás, egyszóval minden nagyon rendben van. Biztos, hogy még sokszor felkeressük ezt a kellemes helyet.
2015. június 4.a párjával járt itt 55 Kb 4-5 éve járok tavasztól őszig heti rendszerességgel /szombat-vasárnap/a győrszentiváni Kispipa Vendéglőbe. Mindenkinek csak ajánlani tudom a házias ételeket, a kedves, figyelmes kiszolgálást és a családias hangulatot. Akár a normál menüt, akár az extrát eszem, még soha nem csalódtam.
Ha vendégeim jönnek, mindig a "Pipába" viszem őket ebédelni és eddig még mindenki elismerően nyilatkozott. Mivel mi budapestiek vagyunk, osztrák és szlovák üzleti partnereinkkel "félúton" a Kispipában szoktunk találkozni. Ők is csak jót mondtak az étteremről. Ha szentivánon laknék, biztos, hogy befizetnék a heti menüre és nem főznék. Ajánlom mindenkinek, ha a környéken jár, feltétlenül látogasson el a győrszentiváni Kispipa Családi Vendéglőbe, nem fog csalódni. Füstösné J. Valéria