2018. október 25.barátokkal járt itt 45 Thai származású feleségemmel, és ugyancsak thai barátnőivel voltunk itt, miután Sarudra költöztünk Budapestről. Kissé féltem, hogy a thai-oknak nem fogunk finom fogásokat találni, de - hál' Istennek - jó nagyot tévedtem. Ők mindenféle halat tartalmazó tálat ettek, két pofára zabálták, "aroj mák mák", azaz "nagyon finom", mondogatták igen sűrűn, miközben lenyomtak 2 liter frissen készült limonádét hozzá.
Befejezvén az evést, a tányérokat patyolat tisztára törölgetvén "im leo", azaz: "nagyon jól vagyunk lakva" hangzott el többször is. Jómagam maradtam a sztrapacskánál, ami - meglepetésemre - valóban hasonlított a szlovák strapačky-hoz, nem a juhtúrós galuskát hívták így. Degeszre ettük, ittuk magunkat, s - bár volt kapaszkodó a pénztár pultnál - nem kellett megkapaszkodnunk, hogy hanyatt ne essünk az áraktól. Feleségem azóta is több ízben megállásra sarkallt, amikor arrafelé jártunkban elmentünk (volna) az étterem előtt. Mindenkinek őszintén ajánlom, feltéve, hogy szereti az érdekes, nem "típus" ételeket.