2019. április 5.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az étteremben jártunk, itt kaptunk meg a félpanziós ellátáshoz járó vacsoráinkat - így az árakat nem tudom értékelni. Csak az italokat fizettük.
Az étterem, a berendezés hangulatos.
Az ételek bőségesek, laktatóak, különlegesek és nagyon-nagyon finomak!
A pincérek kedvesek, segítőkészek, az ital-ajánlataikat nem bántuk meg!
Mindenkinek tudom ajánlani! !
2019. április 5.a párjával járt itt 55 Nagyon tetszett az egész szálloda, a folyosók, lépcsőház, különösen a tükörterem! A szoba kényelmes volt és csendes. Először tartottam tőle, hogyha a belvárosban helyezkedik el, biztosan forgalmas, zajos lesz, de kellemesen csalódtam! A reggeli választék megfelelő volt. A recepción nagyon segítőkészen tájékoztattak a városnézés kapcsán feltett kérdéseinkre!
Félpanziós ellátást kértünk; mikor mondták a recepción, hogy a vacsora nem a hotelben lesz, meglepődtünk. De az étterem, ahová vacsorázni kellett menni fantasztikus volt! Mind a berendezést, mind a személyzetet, mind az ételeket csak dicsérni tudjuk! Aktív kikapcsolódás volt, nagyon jól éreztük magunkat. Tervezzük, hogy egy színház látogatós pihenésre még visszamegyünk! Külön pluszpont amiatt, hogy elfogadják az Erzsébet kártya ajándék zsebét fizetésre! !
2015. július 14.gyerekekkel járt itt 55 Családdal voltunk itt; párommal, és két tini lányunkkal. Tetszettek a képek, a vélemények, ezért választottam. Két - a Főtérre néző - külön szobában voltunk. (Nyitott ablaknál sem volt zajos. ) A szobákból szép a kilátás, az étteremből is. Hangulatos, rusztikus berendezés. A szobák tiszták, a törölközőket cserélték.
Az ágy széles, nekem a matrac és a takaró kicsit kemény volt. Kőszeg nagyon tetszett! A környék is csodaszép! Sok a program-lehetőség, és az is elnyerte a tetszésünket, hogy már a foglalás után küldtek egy összeállítást a látnivalókról. Sokat kirándultunk, túráztunk. A személyzet kedves, az ételek finomak, a választék is elegendő. Az egyetlen negatívum, a jakuzzi: a vizének hőfoka nem állítható, illetve a befúvás intenzitása sem az igazi. Összességében nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük a vendéglátást!
2013. április 23.a párjával járt itt 55Zöldövezetben lévő szállást kerestem, hangulatos épülettel, szobákkal.
Minden tetszett; a szoba, a wellness rész, az étterem, az ételek.
A tó gyönyörű, a város szép, élveztük ezt a pár napot!
Az egyedüli, ami kicsit csalódást okozott, hogy a tó víze hűvös volt. Legközelebb kicsit korábban, jobb időben jövünk!
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 55 Csodás pár nap volt! A panoráma lélegzetelállító - minden reggel a teraszon kezdtük a napot, és esténként is hosszú időt töltöttünk itt! Élveztük, hogy a két kislánnyal egybenyitható, ám különálló szobában lehettünk. Kedves, családias hely. Ami picit kedvezőtlen volt, az a WIFI-elérési nehézség, és a reggelinél hiányoltam a joghurtokat.
A város gyönyörű, a környék szépséges, kevés volt az a 4 nap, amit itt tölthettünk. Jövünk máskor is!
2013. április 23.a párjával járt itt 55Egerben már voltunk többször, a hotelt most próbáltuk ki először. Csendes, nyugodt, romantikus, nem a központi csúcsforgalomban lévő helyet kerestünk. Nézegettem képeket, olvastam véleményeket, tetszettek a szobák is.
A szálloda valóban kényelmes, tiszta, jó helyen van. Élveztük a fürdőt, a változatos, finom ételeket.
Jó volt itt lenni!