2016. augusztus 2.családjával járt itt 35Az étterem és a személyzet várakozáson felüli.Maga a szállás elég retro.a wellness rész igen kicsi.sokat kell az épülwten belül liftezni ha valamit el akarunk érni
2015. október 1. járt itt 55Céges csapatépítő keretében kerestük fel ezt a helyet.Szenzációs estét töltöttünk itt.Kedves segítőkész személyzet.Teljesen elfogadható árak.A szobák rendezettek,tisztát.Az étel minősége hibátlan.Nagyon nagy élményt kaptunk mert a csapatépítő nem lett volna olyan sikeres ha ez a hely nincs ennyire rendben!!
2015. augusztus 9.gyerekekkel járt itt 45Balatoni viszonylathoz képest elfogadható ár/érték arány. Minden alkalommal megfelelő étel/kiszolgálást kaptunk a pénzünkért. 1 héten keresztül jártunk ide vacsorázni. Nem volt olyan étel ami nem ütötte meg szintet. Külön jó ötlet a gyereksarok amig az ember lazít a remek étel után a gyerek is el tudja magát foglalni. Csak gratulálni tudok az itt dolgozó embereknek. Mindenkinek merem ajánlani.
2014. augusztus 31.barátokkal járt itt 55 Netes keresés alapján találtuk a helyet. Ebédelni tértünk be és egy jó élménnyel lettünk gazdagabbak. Már a fogadtatás is olyan volt amit elvárna az ember. A pultnál a tulaj? úgy fogadott mintha minden nap ide járnánk (sajnos a nevét nem tudom)köszönöm ezt neki. A pincérek kifogástalan úriemberek az étel tökéletes.
Ritkán csalódik az ember kellemesen,de itt sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom ha itt jár/átutazik térjen be. Forza Juve! Hala Madrid!