2019. július 24.barátokkal járt itt 35 Itallap: koktéloknál ismeretlen nevek, nincs megadva mégis milyen összetételre számíthatunk. Csapolt sör lehetne hidegebb, finomabb. Értem én, hogy valami újat szeretne becsempészni a fehérvári gasztro kínálatba, de a tatár beefsteaknél az étlapon nem volt jelezve, hogy minden elemét átváltoztatja. A fűszeres (?
) vaj nem volt kenhető, a zöldségek helyett a saláta nem passzolt (bár kétségtelenül finom volt,) a hús gyengén fűszerezett és pép állagú. A pirított kenyér feketén megégett. A mély tálkákból késsel nem lehetett hozzáférni az ételhez. Desszertnél már tanakodtunk, merjünk-e ezek után valamit is megkóstolni, de ez sem volt, az sem volt. Akkor talán egy fagylaltkelyhet? Abba csak vanília-csokit tudtak volt betenni, azt is az udvaron álló csavaros fagyi gépből. Akkor inkább lemondtunk róla. Az itt olvasott értékelések alapján többet vártunk a helytől. Talán nem véletlen, hogy estefelé rajtunk kívül csak két asztalnál ültek vendégek.
2019. július 24.a párjával járt itt 35 A felszolgáló személyzetnek csak addig vagy érdekes, amíg az étlapról nem rendelted meg az ebédet. Főétel mellé nem kérdi meg, mit iszol. Nem szedi le időben az üres tányérokat. Leszedéskor nem kérdezi, ízlett-e. Nem kérdezi, hozhat-e kávét, desszertet. Fizetéskor tudtuk jelezni, hogy elégedetlenek voltunk, erre egy kávét felajánlottak, melyre nem tartottunk igényt.
Tálalás nem igazán ízléses, maga a tányér sem. Vaslapon sült sajt íztelen, a grill zöldségek mellé épphogy rászórtak valami ízesítőt. A tányér két szélére piros krémből csíkokat húztak ez volt a díszítés. A másik étel, az érlelt sajt rántva sem felelt meg egy adagnak. Persze hogy szép a panoráma, de elsősorban étkezni tértünk be és csalódottságunkat ez nem tudta feledtetni. Sajnálom, hogy nem előbb olvastuk az értékeléseket.
2019. július 24.a párjával járt itt 55Gyönyörű környezetben fekvő tágas kemping. Hatalmas jurta, kényelmes franciaággyal, melyben 3 éjszakát töltöttünk. Tisztaság, szelektív szemétgyűjtők nagyon sok helyre kitéve. Saját vízpart. Szuper csónakot lehet kölcsönözni, de ha bringára vágynál, abból is nagy a választék. Rengeteg színes virág. Az étteremben isteni csapolt sör. Visszatérünk!
2019. május 7.barátokkal járt itt 25 Barátnőmmel tértem be május 2-án délután. Tatár beefsteaket kértünk, melyet én javasoltam, mivel többször ettem itt és a belga csapolt sörükkel istenien el lehet sutyorogni mellette. . . Már ránézésre megállapítottuk, hogy ez talán nem is marha. A tálalás és a körítés sem a megszokott volt. Egy fej lila hagyma negyedelve.
. . Úgy odahányva minden. Kóstolás után még furábban néztünk egymásra. Kértünk pirospaprikát, hátha fel lehet javítani ezt az íztelen valamit. Végül ott hagytuk a felét. Fotót közben készítettem. Csalódottan távoztunk.
2018. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 35Központi helyen található az étterem. Ottjártunkkor éppen egy rendezvény is volt egy külön teremben, a pincérek igen leterheltek voltak, de dolgoztak teljes lendülettel. Csapolt sör és az italok finomak, jó hőmérsékletűek a nagy melegben is. Az ételek viszont langyos állapotban érkeztek. A 2 személyes tál bőséges volt. A személyzet udvarias, segítőkész.
2018. augusztus 21.a párjával járt itt 55Nyaralásunk alkalmával többször étkeztünk itt. Az ételek minősége, a tálalás, az italok hőmérséklete kifogástalan. A pincér srácok helyesek, nekem bejött a stílusuk. Telt ház esetén előfordulhat, hogy többet kell várni a személyzetre, de aki nem ér rá, ne menjen a Balatonhoz nyaralni.
Jövőre is ezt az éttermet választjuk.
2018. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 55 Csodálkozok a sok negatív hozzászóláson. Nekünk ajánlották ezt az éttermet. Csúcsidőben ebédeltünk, mosolygós pincérek hozták a jól behűtött italokat,a frissen készült ételre várva még gyönyörködtünk az egyik mackó pancsolásában. Pont ráláttunk a kifutóra. Semmilyen plusz várakozást nem tapasztaltunk, a körülöttünk ülőket is folyamatosan kiszolgálták.
Isteni volt a vaddisznópörkölt! Kiemelném még a bőséges választékot az étlapon, és hogy a szervízdíjat jól látható helyen feltüntették. Nem csalódtunk,öt szívecske. ( Ha lenne hatodik,azt a kis fecskék miatt adnám! )
2014. április 20.a párjával járt itt 55Jó helyen jó áron! Kellemes barátságos szálloda. Szép környezetben helyezkedik el,ingyenes parkolási lehetőséggel.Külön kiemelném a wellness részleget és a sportolási lehetőséget! Szauna, pezsgőfürdő ingyenes használata benne van a szobaárban. Tetszett a szobában a tea-kávé bekészítés.Csak ajánlani tudom!