2019. október 28.a párjával járt itt 55 Rendkívüli meleg időjárást (27-30 fok) fogtunk ki a 3 éjszakás pihenésünkre szerencsével. Jó elhelyezkedésű szálloda, akinek kedve van, Debrecenbe is ellátogathat egy napra a Nagyerdőbe. (Békás-tó, állatkert, kis vidámpark). A Hunguest-be nem lehet csalódni, rendkívüli reggeli ételválasztékkal és bőséges vacsorával kecsegtet.
Egyedi a termálvíz, a barnás-jódos-brómos-fajta, a legtöbb helyen a kénes van. Ez volt a 4. szállodájuk, amit "megkóstoltunk" és folytatjuk jövőre tovább. A szoba tiszta volt és illatos, gondot fordítottak a rendszeres takarítására. A strandot mi nem próbáltuk ki, ilyenkor már zárva is van szerintem. Idősebbeknek különleges szolgáltatások vannak, az iszapkúrától a gyógymasszázsig. Mi elégedetten távoztunk.
2019. június 19.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Remek 5 napot töltöttünk itt párommal. Egy folyosón könnyen elérhető a különböző igényeket kielégítő hatalmas strand. Akár úszóknak, idősebbeknek, pároknak, kisgyermekes nagyobb családoknak is. A strandon többféle étkezési lehetőség kínálkozik, az önkiszolgáló jellegű éttermek drágábbak, mivel mi félpanziót választottunk, így lángos is elég volt ebédre, ami viszont páratlan.
(középen a kis palacsintázó-lángosos)
Túl sok látnivaló nincs a kisvárosban, inkább a természetimádóknak ajánlom, mivel a közeli erdőkben jó kis tanösvények vannak. Mi kerékpárra pattantunk és körbekerekeztük egy nap a Kis-Balatont (kb. 4 óra) kb. 50 km. A szállodában a 6. emeleteten voltunk, nyári időszakban kéretik légkondit igényelni, mert katlan lesz estére. Az étkezés bőséges, magyaros és finom. Kiszolgálás mindenhol segítőkész, kedves volt. Ez a 3. Hunguest szálloda, amit kipróbáltunk, nem csalódtunk most sem :-)
2018. június 22.a párjával járt itt 55 Nagy és szép, kényelmes modern szálloda, kiváló szolgáltatásokkal. Az ételek minőségére figyelnek, választékos. Van paleolit sarok, teljes kiőrlésű pékáruk, diabetikus sütemény, amire sajnos sok helyen még mindig nem figyelnek. Visszatérő vendégek leszünk, törzskártyát is intéztünk. Aki pihenésre, kikapcsolódásra vágyik, tökéletes hely.
A környezet is pihentető a kisváros zöldebb részén. Az élménymedence része sokoldalú és tágas, rossz idő esetén is jó választás. Nagyon érdekes a szálloda alatt található gyógybarlang-pihenő labirintus. Nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom. A személyzet segítőkész, mindenben a segítségünkre siettek. Negatívumot nem is tudok írni, 5 napot töltöttünk itt. Autóval érdemes menni.
2017. augusztus 15.barátokkal járt itt 55A kedvenc éttermünk Pesten. Itt tartottuk az esküvői vacsoránkat is és számos más alkalmat, születésnapot, keresztelőt is. Barátaink és családtagjaink is ide járnak. Az ételek minősége, a kiszolgálás, ár-érték arány is kiváló, csak dicsérni tudom. Az is tetszik, hogy van külön grillezős részleg gazdag választékkal és vannak különleges napok is, pl. szusis est.
2017. június 18.a párjával járt itt 55Kellemes pihenést nyújtott mind a környezet, mind a választott szálloda, a Thermal Hotel Park. Szobánkkal, tisztasággal, programlehetőségekkel elégedettek voltunk. Talán annyi megjegyzésem lenne, hogy az étkeztetésnél teljes kiörlésű kenyérféléket, esetleg süteményt is lehetne biztosítani, gondolva a diétásokra, cukorbetegekre.
Thermál Park Hotel válasza
Tisztelt Hölgyem/Uram! Köszönjük értékelését. Üdvözlettel: Thermal Park Egerszalók
2017. július 8., , Thermál Park Hotel