2018. október 4.a párjával járt itt 35 Tényleg a név miatt is választottuk , szép csendes helyen van, hangulatos az épület kívül belül. A személyzet nagyon kedves. Az ellátás megfelelő, a vacsoránál az előétel és leves is remek volt, a főételnél ha a vadasmártással nem spórolnak, kevésbé lett volna feltűnő a hús szárazsága.
A desszert viszont kifejezetten rossz volt körtekrémet mondtak de a pohárból kitüremkedő nagyon édes tömény hab majdnem a pohár aljáig tartott ahol egy nagyon kicsi réteg volt a körtekrém ? bár az íze nem volt kifejezetten az. A pincérek se túl képzettek. Az asztalnál nem a nőnek teszik le először az ételt, nem fáradnak azzal, hogy pár lépést tegyenek. Miután a párom elé letették a tányért, mindenen átnyúlva kaptam meg én is. A wellness részlegen furcsa, hogy jacuzzi csak kívül található, letakarva, úgyhogy a szeles időben nem akarózott kimenni de nem tűnt úgy hogy használhatnánk. A fürdővíz hűvös volt a szaunák épp hogy melegek. A spórolás érzödött inkább. Úgyhogy hamar feladtuk. A szoba aránylag tiszta, az összetolt ágyak között viszont hajszálak voltak nem gusztusos, és az is csalódás, ahogy a mosdókagylóban, kádban nem folyik le a víz rendesen. Ehhez már csak hab a tortán, hogy az órájuk éjfélkor ébresztett, majd kikapcsolás után 9 perccel újra. Nehezen ment a visszaalvás. Távozáskor jeleztem, mosolyogva közölték hogy szokott ez így lenni. 🙄
A reggelinél egy hölgy rendkívül kedves és készséges volt, odajött az asztalhoz megkérdezni minden rendben van-e de a felesleges edényeket nem szedte össze. A helyiség hűvös volt. A környezet, kívül sajnos gondozatlan nem lehet szinte semerre se egy jót sétálni! Négycsillagos szálloda ugyan de ahhoz képest még bőven van mit fejlődni! Az elképzelés jó, de érződik hogy nincs pénz.
2018. október 3.barátokkal járt itt 15 Kedvenc helyünk karbantartás miatt épp zárva volt, német vendéglátóim gakartak kedveskedni és ez volt a közelben. Rémséges élmény volt. Kezdő leánykák tapasztalat, nyelvtudás, rátermettség nélkül ügyetlenkedtek , se beszélni, se vendéggel bánni nem tudtak. A rendelt ételek hamar megérkeztek, talán túlságosan is hamar.
Cigánypecsenyéből az egyik hús ehetetlen, csak mócsing. A krumpli tűrhető. Borjúbécsi, nem is ismerik a valódi receptet. Valamilyen hús, vastag, égett panírban. A harmadik ételen a “sajt” egy nyúlós, ragacsos, nyilván egy nagyon olcsó sajtkészítményből volt ráragasztva. A cigánypecsenyéhez kaptam egy hosszú hajszálat a húsra tekeredve. A hely picike, hideg, hangulattalan, a személyzetnek nincs se köze és láthatóan kedve se ehhez az egészhez. Kifelé menet teljes sötétség, nyilván spórolásból vagy “csak” figyelmetlenségből de valószínűbb nemtörődömségből/ érdektelenségből nincs világítás a bejáratnál telefonunkkal csináltunk fényt, el ne essünk. Egyszóval szörnyű!
2018. augusztus 15.családjával járt itt 25 Pár hónapon belül most voltunk itt másodszor, mivel veszprémiként az egyik kedvelt helyünk volt, különösen nagy csalódás volt. Tégen színvonalas volt a kiszolgálás és különösen finomak egyediek voltak az ételek. De ahogy a legutóbb is, ma is borzasztó volt a minőség. Csupa panír borjú bécsi ami nem borjú volt, kemény , a hal ízetlen , a köret is kifejezetten rossz.
Lehet, hogy jó ötlet volt wellnessel spaval kiegészíteni a szállást, de az étterem ilyen menzaira süllyedése sokat rontott a megítélésen. Nagyobb társasággal is voltunk itt többször, de biztos hogy többé nem kívánkozunk vissza! ! ! Épp most jöttek francia barátaink és a mai nap után messze elkerüljük ezt a helyet! ! Nem
értjük, hogy egy korábban már jó nevet szerzett étterem miért adja fel? Ezen a szinten maximum a szállóvendégek reggeliztetését javasoljuk úgy tűnik elfáradtak, de nagyon! ! !
2018. június 7.a párjával járt itt 35 Miért van az, hogy egy hely aminél megszoktuk a jó színvonalat minden tekintetben mégiscsak elkezdi elveszíteni a varázsát? Hirtelen ötlettől vezérelve mentünk a korábban sokszor látogatott helyre. Talán ez volt a baj. Feltűnő volt a különbség. Átlagos ételt kértünk de a hosszú várakozás ellenére langyos volt.
A harcsapaprikás ízetlen volt karakter nélküli leginkább mintha só nem lett volna, mert a hozzáadott juhtúrós galuskából is hiányzott. A baj az hogy a juhtúrót se találtuk! ! A borjúbécsi amellett hogy nem kell vastgnak lennie de azért a hártyavékony hús és a vastag enyhén égett panír rossz kombináció volt. Az ásványvíz nem okozott csalódást.
2018. június 7.a párjával járt itt 35 Kirándultunk és történetesen akkor éreztünk éhséget amikor megláttuk az éttermet. Olasznak hirdeti magát de inkább olasznak látszani akaró étterem. Attól hogy folyamatosan olasz slágerek mentek még nem éreztük igazán stílusosnak az éttermet.
Van itt minden kő, tégla, bőr, szövet, réz, műanyag kakasok műanyag giccses tálcák jelképekkel végig lógatva, mintha egy lengyel és ecseri piacról lapátoltak volna össze mindent amiről úgy érzik a kelet európaiak hogy ettől olaszos lesz a hangulat. Ettől függetlenül az ételek finomak voltak és végülis ez a lényeg. A választék nem túl nagy de nem zavaró. A kiszolgálás az elvárhatónak megfelel, de személytelen, kissé unott a személyzet. Jöttünk, ettünk, eljöttünk, de különösebb kedvet nem kaptunk a visszatérésre.
2018. február 3.a párjával járt itt 55 Csak egy kis pihenésre vágytunk egy új helyen, amit még nem ismertünk, és ráakadtunk az interneten erre a nagyon kellemes helyre. Udvarias személyzet, tisztaság, nagyon szép környezet - bár tavasszal vagy nyáron lehet igazán pompás - remek ételek , kiváló wellness fogadott minket. Csak azt sajnáljuk hogy nem több időt töltöttünk itt.
Meglepő volt, hogy koreai konyha is van, ami szintén nagyon ízletes. Minden tekintetben elégedettek voltunk, biztos, hogy visszatérünk! !
2017. november 5.egyedül járt itt 15 Véletlenül - az elhelyezkedés miatt - keveredtem ide, de utoljára voltam itt. Tetőtéri szoba jutott , ami köszönőviszonyban sincs a képekkel, leírással ami a honlapon található. Ha szerény egy szállás, attól még lehetne kultúrált, tiszta. Ágy helyett csak betét matraccal, falak, ajtók, fürdő koszos, lelakott.
Ablakon primitív farostlemez afény ellen ? ? ? ! Tv van de csak egy csatorna, minibár van de üres. Fürdőszobai kilépő eleve foltos, fürdőlepedőt kérni kellett, ágynemű nincs csak lepedő, vékony pokróccal, wifire nem lehet csatlakozni, a folyosón az otthagyott takarítóeszközöket kell kerülgetni, ami órákon át ugyanúgy van, étterem asztalain a terítők gyűröttek és nem igazán tiszták . Reggeli szegényes, előre lefőzött kávé, csak hideg tej. Személyzet passzív, nem empatikus. Elképzelésem sincs van-e valaki aki visszavágyna .
2017. január 11.barátokkal járt itt 35 Hosszú idő után voltam itt újra barátokkal egy kellemes estét szerettünk volna eltölteni egy finom vacsora mellett. Ebből valamennyire afinom sikerült, de igazán arra se tudtunk figyelni mivel a nem túl nagy termet megtöltötte néhány óbégató surmó, a pincérek is elég sután, széket döntögetve futkostak teljesen érthetetlenül.
Elég zavaró volt, valahol úgy hallottuk ez elég jó hely ,de az igazat megvallva elég sok helyen adnak finom ételt - ami ugye mégiscsak elvárás nem pedig kegy kérdése - de hiába az aktuális design-nak való megfelelés, ha mégsem több egy szocreál stílusú kocsmánál ahol az aktuális jópofák egymást túlharsogva ontják magukból az ostobaságot, amire mondjuk mások nem kíváncsiak! A pincérek is inkább egymással voltak nagyon jóban a többi nem igazán érdekelte őket! Ami azt illeti nem nagy szám, itt is voltunk de nem hiszem hogy a külföldi delegáltakat ide hoznám :-(
2016. november 19.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Évek óta visszajárunk és ez nem véletlen. Barátságos, kedves személyzet, kényelnes tiszta szobák, ellátás bőséges, kiváló elhekyezkedés, rendezett park, belsó parkoló.
Semmi kifogás, úgy jó ahogy van. :-)
2016. november 18.egyedül járt itt 25 Amikor szállást kerestem fontos volt, hogy egy kórházhoz közel legyen. Csábító volt a honlapon a leírás, de már a megérkezéskor nem tudták biztosítani a félpanziós ellátást, amit a weboldal szerint csupán egyeztetnem kellett volna a recepcióssal.
A szobában nincs tekefon ami a leírás szerint minden szobában van, de a végső csapás a falon sétálgató poloska volt - ami a recepciós szerint mostanában nem szokatlan a jó hír hogy nem ágyi poloska ? ! Szellőzetni nem nagyon lehet mert bukóra nem lehet állítani egész éjszaka nem hagyhattam tárva nyitva az erkélyajtót. Sajnos a tisztasággal nagy gondok vannak ! ! Zuhany, mosdókagyló elhanyagolt de még az előző vendég szőrszálai is itt voltak, a mosdókagylóban alig folyik el a víz. Szoba poros, szőnyeg kopott piszkos. A reggeli , a recepciós ( délelőttös) kedvessége viszont tényleg megfelelő volt. A hely nagyon szép de ez édeskevés ahhoz hogy ajánljam vagy visszatérjek. Így inkább kijelentkeztem és a másnapot már máshol töltöttem.