2015. május 27.családjával járt itt 35 Régebben sokat jártunk itt, remek konyha, felszolgálás és megújuló különleges étlapja miatt. Ez sajnos már a múlté! legutóbb halászlét rendeltünk, ami sajnos nagyon gyengére sikeredett. Volt az egyikben egy felismerhetetlen "hús" darab ami inkább hasonlított pacalra, mintsem halra, gumis állagú, ehetetlen!
Az ízesítése inkább rossz volt mint ízes. A mellé kihozott fehér kenyér sótlan, inkább édes volt, amikor szóvátettük, a pincérnő elég arrogánsan közölte, hogy hozatják egy pékségből, ez van. A császármorzsa viszont finom volt, ezért kapott inkább közepest a gyenge helyett.
2015. május 27.családjával járt itt 55Csodás hétvégét töltöttünk itt, az élménypark minden korosztálynak bőven nyújt kellemes kikapcsolódási lehetőséget, az ellátás -félpanzió - minden igényt kielégít, remek ízek , bőséges minden, a személyzet kivétel nélkül kedves, szolgálatkész, vidám!
A különböző kivitelű szállások nagyon hangulatosak, Biztos, hogy visszatérünk!
2015. április 13.barátokkal járt itt 35 A közelben lakunk, nagyon örültünk, amikor megújult a règi ètterem. Baràtainkat vittük el, ők is kívàncsiak voltak. De hiàba a jó hírverès, ha a szemèlyes tapasztalat nem talàlkozik az ígèrettel. Nagyon szep a környzet, udvarias a kiszolgàlàs de a hangzatos ètelek messze nem olyan különlegesek és a mennyisègük sajnos igencsak minimàlis.
Így az àr èrték arànyban nem èri meg, hogy újból megnèzzük a belső teret.
2015. április 13.gyerekekkel járt itt 55 Bizton àllíthatom, hogy Veszprèm és környéke legjobb étterme! Egyre többször térünk ebbe a hangulatos étterembe, lenyűgöző ètel vàlaszték, profi, kedves, figyelmes kiszolgàlàs, és ami a lènyeg eddig bàrmit próbàltunk, minden étel finom, ízek kavalkàdja, mindez kitűnő alapanyagokból.
Ehhez képest az àrak egyàltalàn nem magasak. Csak ajànlani tudom!
2015. április 1.a párjával járt itt 35 Régen többször betértünk ide, kifejezetten jó emlékeink voltak. Most sajnos nem talaltunk tiszta terítőt, a viszonylag tiszta asztalhoz ültünk le. Töltött káposztát és pisztrángot kértünk. Nagy adagnak tűnt amikor kihozták, de nagyobb volt a füstje mint a lángja. A dödölle nem is hasonlított az eredetire, a hal nem volt fűszerezve, ízetlen volt.
A töltöttkáposzta hatalmas levelekbe többször becsavarva inkább rizs volt mintsem hús. Csalódtunk sajnos. Csak a kiszolgálás volt kedves. Legközelebb nem állunk meg itt :-(
2015. március 25.egyedül járt itt 15 Többször útba esik Ausztriába menet, most épp délidő volt ezért betértem. Majdnem kifordultam olyan hideg fogadott, csak az tartott vissza, hogy éhes voltam. Mindegy, kabát maradt. Tiszta terítő sehol nem volt. A választott étel jónak tűnt, a juhtúróval töltött csirke jó volt, de az alápakolt köret két különböző állagú volt, csak a látható volt szép, amúgy pedig mikróban tűzforróra melegített!
! ! ? ? ? Az ár jóval magasabb, mint amit megérdemel. És utolsó csapásként a wc! Nem tudom mikor takaríthatják, de az állapota és a hegyben álló koszos kéztörlők tanúsága szerint ritkán! A következő tíz évben biztos messze elkerülöm és erre figyelmeztetem minden ismerősömet is .
2015. március 14.egyedül járt itt 55Spronban egy felkapott etterem után, ami nagy csalodást okozott, betévedtem ebbe a hangulatos, barátságos étterembe, ahol a személyzet üdítően kedves, vidám, gyors, rugalmas, az ételek pedig egyszerűen kiválóak! ! Mindenkinek csak ajánlani tudom, biztos, hogy visszatérő vendégek leszek/leszünk, osztrák barátainkat is feltétlenül elhozzuk!
2015. március 13.egyedül járt itt 25 Ajánlás alapján jöttem vacsorázni de sajnos csalódást okozott. Pikkpakk megérkezett a frissensült ami mikróban tűzforróra hevített rizs ( maradék? ) rajta kiklopfolt csirkemell amire szintén mikróban lett ráolvasztva több-kevesebb sikerrel egy átlagos minőségű camembert sajt szeletelve.
A fagyasztott krokett viszont bő zsírban lett hirtelen sütve, kívül olajos, belül félig nyers volt. A választott asztal teritője nem volt makulátlan a pincért a gyors teljesítésen kívül nem különösebben érdekelte az ottlétem. Bár bőven hagytam borravalót - csupán udvariasságból - még arra se volt elég, hogy a kabátot felsegítse, ami a figyelmetlenségük miatt a széken volt! Ez maximum egy menzai minőség, kissé szebb székekkel. :-((((