2018. november 5.barátokkal járt itt 55 Október utolsó vasárnapján egy kiadós " sétára " indultunk Brennbergbányára. Kellemes idő volt, még a Nap is kisütött. A Haranglábhoz is felmentünk, innét nagyon jó a kilátás ! Mindent körbe vesz az erdő, és a fák változó, színes leveleiben
gyönyörködtünk. Amikor már kellőképpen feltöltődtünk a látottaktól,kezdtünk éhesek lenni.
A közelben csak egy Vendéglő
van, a Sáni ! Irány Görbehalom ! Nem csalódtunk ! Nagyon jó
volt minden, az étel, a kiszolgálás. Hogy valami rosszat is írjak:csak egyféle desszert volt ! Mindenkinek ajánlom,főleg egy kiadós séta után !
2018. július 3.a párjával járt itt 55Csend és nyugalom, madárcsicsergés,erdei séták és túrák. Aki ezt
keresi,itt megtalálja,és kipihenten,élményekkel telve érkezik haza. Csak volt egy kis szépséghibája az egésznek! Itt 1 hét is
kevés lenne, mi meg csak 3 napig élveztük a vendégszeretetet !
Az étterem tiszta és kulturált, a pincérek segítőkészek,viszont
a vacsora utáni ital ára kissé " húzós " volt !
Szép volt, jó volt, kevés volt !
2018. július 1.barátokkal járt itt 55 5 napot töltöttünk a Panzióban. Reggeli,vacsora nagyon ízletes,
finom és bőséges volt, új ízeket ismertünk meg,még recepteket is
kaptunk,amit ezúton is köszönünk Anikónak ! Napközben sokat kirándultunk, felfedeztük a környéket,megkóstoltuk az "Év Fagyija"-t,amit Gyenesdiás nyert el !
Annyira jól éreztük magunkat, hogy úgy döntöttünk,hogy jövőre is elmegyünk !
2017. augusztus 31.a párjával járt itt 45 A 15. kerületben jártunk, és egy Éttermet kerestünk. Többen is a
Bábelék Éttermet javasolták. A gyümölcsleves nagyon finom volt,
Marhapörkölt nokedlival akkora adag, alig bírtuk megenni. Itt
biztosan senki sem távozik éhesen! Ár-érték arány nagyon jó, aki
éhes,nyugodtan menjen Bábelékhez,nem fog csalódni!
Az adagok
szempontjából több étterem is példát vehetne róla! Üdv:Gabi24
2016. június 6.a párjával járt itt 55 Télen még nem voltunk a Balatonon, ezért Névnapom alkalmából elmentünk. Szikrázó napsütés,igazi "sétáló idő",nyoma sem volt a télnek. Este Mága Zoltán és Zenekara Ünnepet varázsolt a teremben. Felejthetetlen élményben volt részünk! Köszönöm! Következő nap próbaútra lehetett menni,természetes,hogy én is
kipróbáltam a VOLVO - t,ez aztán a kocsi!
Ha már nekem nem lehet,
legalább elmondhatom,hogy egyszer én is vezettem !
2016. június 3.a párjával járt itt 55Április végén csodálatos 3 napot töltöttünk Dobogókőn. A Walden Hotel nagyon szép helyen van. Ide mindenkinek el kellene jönni az életében legalább egyszer! Madárcsicsergés,jó levegő,kirándulás,
mi kell még? Mi mindenképpen visszamegyünk,annyira jól éreztük
magunkat! A környék,Dunakanyar,Szentendre,Dobogókő visszavár !