2017. június 26.a párjával járt itt 45 Nyugodt lazuláshoz kiváló hely. , Bár mi esküvőre érkeztünk, de a szobával, ellátással a személyzet kedvességével, figyelmességével nagyon meg voltunk elégedve. Az épület nagyon szép, igényes . A kert rendezett, árnyékos. Nyári kánikulában érkeztünk a terasz ahol fogadtak minket kellemes enyhülést nyújtott, a jeges frissítőket folyamatosan kínálták és szolgálták fel.
Természetesen ez a figyelem az szálló vendégeinek is kijárt. Az ételek nagyon finoman voltak elkészítve , a svédasztalos reggeli is nagyon bőséges volt. A felszolgálók mindig résen voltak. A wellness részleget nem vettük igénybe egy éjszakára érkeztünk. Egyetlen negatívumot tudok említeni, a szoba, mi nyugati fekvésűt kaptunk a nyári melegben nagyon átmelegszik. Bár mondták hogy falhűtéses rendszer van, szinte lehetetlen volt eltölteni negyed óránál többet a szobában annyira átmelegedett. Hiába zuhanyoztunk nem hozott felfrissülést, mire felöltöztünk a kb. 28 fokos szobában, átizzadtuk a ruhánkat.
2016. június 20.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon kedves , udvarias személyzet. Igazán finom ételek. Maximális probléma megoldó képesség. Nagyon jó elhelyezkedésű hotel. Közel a parkhoz, fürdőhöz. Szépen berendezett szobák, tisztaság. Amivel még javítani lehetne a szobában az ágyak mellett csak egy konnektor van. Egy elosztó, T dugó alapból jól jönne.
A mai világban a mobilok , laptopok stb töltést igényelnek. De kértünk és azonnal kerítettek számunkra. Még egy dolog ami nyáron nagyon elkelne a szobákban ventilátor. Elég melegek a szobák, némi lég átkeverés biztos jót tenne.
2016. június 20.családjával járt itt 35 Átutazóban, fürödni tértünk be. 3 órás jegyet váltottunk. A szálloda, fürdő nagyon szép, igényesen kialakított. A pénztárban ülő hölgyek azonban a köszönést sem ismerik a kérem köszönöm, tessék szavak teljesen ismeretlenek számukra. A karórát amivel be lehet menni odalökték és ezzel részükről lerendezettnek tekintették a beléptetést.
Az öltözőben csak azért nem volt probléma mert már jártam ilyen rendszerű, óra nyitja a szekrényt öltözőben. Kisegítő személyzet még csak mutatóban sem volt. A medencék nagyon szépek , jó volt fürödni. A bárban limonádét fogyasztottunk, igen borsos áron, a felszolgáló hölgy flegma, udvariatlan és érdektelen volt. Az élmény elemek közül a sodró víz menetét úszómester indítja de ha nincs kedve kiülni a napra akkor bizony ki ki marad egy menet. A borsos belépő és a 4 csillagos árakhoz még napi parkolójegyet is kérni hát nem szép. Viszont egyedül a parkolós bácsi tudott emberi hangon beszélni és udvariasan válaszolni. Összegezve a külső csillogás mellé némi vendégszeretet és segítőkészség nem ártana. Évek óta vágytam erre a helyre látogatni ez most már elmúlt. Ennyi elég volt belőle.
2016. június 20.családjával járt itt 55 Esti séta közben tévedtünk be egy italra. Vacsora után, nem voltunk éhesek, egész addig míg a szomszédos asztal meg nem kapta rendelését. Hatalmas adagok, kihívás volt maga a felszolgálása is,étvágygerjesztő illatok. A felszolgáló közvetlen, barátságos és remek hangulatot teremtett.
Az étlap olvasása külön élmény , egyedi megfogalmazás semmi luxus mégis beindítja az étvágyat. Az első este után már törzsvendégnek éreztük magunkat a Tapolcán töltött 3 nap alatt minden nap betértünk. Ebédeltünk is a Fekete Laci morzsái nevezetű hatalmas tálakat négyen nem bírtuk elfogyasztani, a Mátrai borzas kihívást későbbre halasztjuk. Viszünk erősítést. Ajánlom az éttermet azoknak akik szeretnek jót,jól enni, kellemes hangulatra vágynak. A hely tökéletesen alkalmas hatalmas étkezésekre vagy csak egy baráti beszélgetésre egy ital mellett.
2015. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 55 Mánfán nyaraltunk, ebédelni tértünk be. Az étterem tiszta barátságos, légkondicionált. A felszolgálás gyors bár az ott dolgozó lányok kissé keverik az udvarias kiszolgálást a laza megjegyzésekkel. Az ételek hatalmas adagok , nagyon ízletesek és frissen készültek.
Az étlapon kielégítő a választék, és az árak megfelelőek főleg ha azt nézzük hogy nem sokan eszik meg a kihozott ételt az adag nagysága miatt. A maradékot kérés nélkül szállító dobozba teszik. Ismert vendéglő, mindig nagy a forgalom de ez nem megy a felszolgálás rovására.
2015. augusztus 24.gyerekekkel járt itt 55 2015 augusztusában töltöttünk itt 5 éjszakát. A szállás (faház) mindennel felszerelt. Nagyon kényelmes ott tartózkodást biztosított. Kánikulai időjárásban is nagyon kellemes volt a légköre. Éjszaka kiváló alvást biztosított. Bár légkondicionálóval felszerelt, nem sűrűn kellett bekapcsolni, mégis hűvös volt .
A vendéglátó házaspár nagyon barátságos, segítőkész. A szállás Pécstől nem messze van de ajánlott autóval bejárni a környék településeit. Reggelente útra kerekedtünk és több csodálatos helyet felkerestünk. Orfű, Magyarhertelend, Pécs, Villány. Nagyon nyugodt, kellemes napokat töltöttünk itt. De ha valaki nem szereti vagy fél a kutyáktól, ne ezt válassza, tündéri kutyák jönnek mennek ,terelnek mindenkit.
2015. június 29.a párjával járt itt 55Gyors, udvarias kiszolgálás. Kiváló ételek, nagyon jó ár-érték arány. Verhetetlen a gyros. Két napot töltöttünk Siófokon, mindkétszer itt ebédeltünk. Minden korosztálynak nnyugodt szívvel ajánlom. Fiatal felszolgáló csapat, kiemelkedő udvariasság. A gyros mellett többféle étel,pizza vagy akár gulyásleves is választható. Az XXL gyros csak edzetteknek.
2015. június 26.a párjával járt itt 55 Olvasva a negatív értékeléseket kissé aggódva vágtunk neki. Kár volt kellemes csalódásért minket. Június végén szakadó esőben, az első napon, és 15 fokban 2 éjszakát töltöttünk itt. A szálloda nagyon szép, könnyen megközelíthető, 5-10 perc sétával minden elérhető. A személyzet maximálisan segítőkész, kedves.
Az ételek nagyon finoman voltak elkészítve, mindenki találhatott a foga alá valót. Az étteremben folyamatosan résen voltak a felszolgálók, ami ürült azonnal cserélték, az asztalokat azonnal cseréltét, lesték az igényeket. Ha nem az első 20 percben mentünk akkor nem kellett elviselnünk a magyar vendégekre oly jellemző tolakodást, harácsolást, lökdösődést. Sajnos mi magyarok még mindig nem nagyon nőttünk fel a svédasztalos ellátáshoz. A szoba kényelmes, tiszta mindennel felszerelt. Az ajtónyitó kártya használatát hamar meg lehet szokni, ahogy a kissé labirintus jellegű folyosókat is. Természetesen mindenhol irányító táblák voltak eltévedni nem lehet. A wellness tiszta volt, valóban az egyik falon volt beázás nyoma de ez nem zavart a fürdőzésben, szaunázásban. Az ott beosztott dolgozó udvarias volt és mindenben segítőkész. Italautomaták vannak elhelyezve , melyek a szálloda árain dolgoznak, ez kissé magasnak tűnt, de a Balatoni vendéglátásban mindenhol ennyi az annyi. Összességében elégedettek voltunk, máskor is visszajönnénk. Szép emlékeket szereztünk az itt töltött idő alatt a zord kissé télies időjárás ellenére is.
2015. március 17.a párjával járt itt 55 Csodálatos négy napot töltöttünk itt . Minden igényt kielégítő hely. Mindenki megtalálja a kikapcsolódásnak azt a formáját amit szeret. Amit lehet : pihenni, csend és nyugalom. Szép környezetben. De lehet quadozni, drótköteles akadálypályát leküzdeni, póni lovagolni, trambulin, íjászat,foci, pingpong, tollas.
Vagy csak egy hatalmas séta az erdőben. S ha jól elfáradt mindenki házias ételek, wellness segítik a pihenést. A házigazda és a segítői nagyon kedves, barátságos és családias hangulatot teremtenek. Nagyon jól éreztük magunkat, visszamegyünk még.
2015. március 16.a párjával járt itt 45Az ételek finomak, frissen készülnek. Többféle közül lehet választani. A svédasztalos jelleg működik de ha maradékot hagysz felárat fizetsz. Teljesen korrekt. Leves kétféle, nagyon ízletes . 1000 Ft ból nagyon jól meg lehet ebédelni. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Folyamatos az érdeklődés látszik hogy van kialakult törzsvendég kör. Jót ettünk, máskor is betérnénk.