2016. október 25.a párjával járt itt 35 A szálloda gyönyörű,ízléses,tiszta. A masszázs hibátlan. A wellness részleg kiváló,bár fokozta volna az élményt ha esetleg szaunafelöntés is lett volna. Az ételválaszték megfelelő, finomak voltak az ételek. Ami nem tetszett: az ágy borzasztó kényelmetlen,nagyon puha a matrac!
Az étteremben nem lehet vacsorához egy kancsó vizet kérni,pedig fogyasztottunk bort-sört,jól esett volna a víz is! Azt gondolom,hogy ebben az árkategóriában lehessen már ingyen egy pohár vizet inni a vacsorához. Egyébként örülök,hogy itt jártunk,nagyon szép a szálloda!
2016. február 22.a párjával járt itt 45 Alapjában véve nagyon elégedettek voltunk a szállodával. Ár-érték arány kiváló! Azonban a wellness részleg sürgős fejlesztést igényel! A szálloda méretéhez képest,nagyon kicsi a szaunavilág. Az,hogy a finn szaunában nem lehet locsolni a kályhát,elég érdekes,hisz a finn szauna lényege a kövek locsolása is!
A hatalmas úszómedence helyére kialakításra kerülhetne egy élménymedence,élményelemekkel,ahol a víz hőmérséklete magasabb és esetleg kisgyerekeknek is alkalmas lenne. Már másodszor voltunk itt,korábban 2014. májusában. Akkor is pont ugyan ez volt a kifogásolnivalónk. Remek szálloda lehetne,de a wellness részleg mihamarabbi fejlesztést igényel! Üdvözlettel: Balogh Gabriella