2014. szeptember 4.a párjával járt itt 35 Párommal töltöttünk el 3 napot ebben a hotelben. Szerintem 3nap pont elég, a tisztaság a szobában átlagos volt,a szoba előtti folyosón néhol óriási pókháló volt. A személyzet kedves volt és bármiben segítettek. A reggeli átlagos volt bár ha későn mentünk akkor már várni kellett az ételre. A hotelben volt biliárd valamint csocsó.
Pozitívumként nagyon közel volt a part illetve a központ is. A hotelhez tartozik egy zárt parkoló ahol csak a hotel vendégei parkolhattak. A tévéért valamint a mini hűtőért fizetnünk kellet napi 400ftot és a tévé nem normális nagy tévé volt hanem egészen kicsi. Az ágynemű huzat elvolt szakadva. Végülis úgy gondolom 3napot ki lehetett bírni igaz hogy keveset voltunk a hotelben de tűrhető volt.
2014. augusztus 5.családjával járt itt 45Csalási nyaralásunk alkalmával döntöttük el hogy ott ebédelünk. Az árakat egy kicsit soknak tartottam, de az én véleményem szerint a ételek nagyon finomak voltak. A pincérek nagyon segítőkészek voltak és amint megrendeltük az ételt kb. 15 perc múlva hozták is. Az ételeink melegek voltak és nagyon finomak :) Egyszóval én ajánlom a helyet :)