2017. szeptember 23.a párjával járt itt 45 A 11. szinten kaptunk szobát,erkélyeset kértem,de mikor kimentem meg kellett kapaszkodni,mivel tériszonyom van,meg nagyon fújt a szél. Furcsa volt a lift,ugyan gyors volt,de már a 8. -nál kilengett. A szakácsok finoman főztek,de a felszolgáló személyzet rutinszerűen pakolt le az asztalról,nem kérdezte befejeztük-e a reggelit,a férjem kezéből vette ki a villát,hogy ő szerinte befejeztük.
Ez volt a gyors szerviz. Egyik este szélvihar volt,eléggé süvített a 11. szinten,kicsit aggódtam,rosszul is aludtam. Jó volt a morzsa party-levesbár,főleg mikor kicsit átfázva tértünk vissza a tófürdőből. Központi helyen van a szálloda,közel a fürdőkhöz,át lehet menni egy fedett folyóson a gyógyászati részbe fürdőruhában-köntösben,ez praktikus volt. Igazából a fürdőszoba nem tetszett,1,5 nm-ben volt a Wc,mosdó,zuhany,amit állandóan törölgetni kellett,mert kifojt a víz.