2017. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon kellemes hangulatú, igazán szép környezetben elhelyezkedő szálloda. Kétszemélyes szobában voltunk, melybe egy pótágyat helyeztek el, de így is tágas, jól lakható volt a szoba. A recepción segítőkész személyzet. a fitneszteremben a gépek jó állapotban vannak, valamennyihez használati utasítás mellékelve.
Elegendő hely van a mozgásra. Svédasztalos reggeli bő kínálattal, ha valami fogy, azonnal pótolják. Jó minőségű kölcsönözhető kerékpárok. Probléma volt, hogy a gyermek részére nem biztosítottak törülközőt, illetve nem pótolták az elfogyott tusfürdőt, WC-papírt.
2013. november 20.gyerekekkel járt itt 25 A nyáron jártunk ott, 2 gyerek, 2 felnőtt. Megérkezésünkkor először a foglalásunkat nem találták -pedig előleget is fizettünk-, majd várnunk kellett, mert a szoba nem volt kész. A családi szoba természetesen legfelül van. 1 hétig voltunk, ebből 2 napot működött a lift és akkor is csak hellyel-közzel.
A szobában a franciaágy kényelmes, de az un. pótágy használhatatlan, ezért a gyerekeknek inkább a földre ágyaztunk. Szappanért, WC-papírért szinte könyörögni kellett. A fürdőszobában a kádat egyszer sem takarították ki, pedig kértük. Az ételek minősége és mennyisége erősen kifogásolható, változatosság semmi, a reggelinél külön vadászni akár 1 szelet kenyérre, volt olyan nap, hogy férjem kiment boltba, hozott a reggelihez tejet, mert arra nem lehetett szert tenni, se gyümölcslére. Hiába volt nyári forróság, a teraszra nem lehetett kiülni sem reggelire, sem vacsorára. A személyzet viselkedése roppant eltérő volt. 2-3 fiatalabb munkatársa külön dicséret illet, ők vitték a hátukon a "boltot", ha sikerült valamelyiküket kifogni, akkor minden megoldhatóvá vált. A környezetről el kell mondanom, hogy nagyon szép és kellemes. A tó kicsi, kavicsos, de hangulatos.