2016. október 23.a párjával járt itt 55 Útban Szeged felé megálltunk a Hírös városban egy kis időre, ahol szerettünk volna beülni egy kellemes kis helyre ahol tudunk inni egy finom cappuccinót. Szerencsénk volt, jól választottunk! A kiszolgáló hölgy kedves, mosolygós és gyors volt. Az egész hely nagyon hangulatos, kényelmes. Mindenhol rend és tisztaság, a mosdók is patika tisztaságúak.
A választott ital finom volt. Jó érzéssel távoztunk, egyszer majd hosszabb időre, enni is betérünk ide.
2016. október 23.a párjával járt itt 45 Egy rokonom ajánlotta ezt az éttermet, ha megyünk Szegedre, itt együnk valami finomat. Így városi barangolásaink alkalmával, első kőrben beugrottunk egy jó korsó csapolt sörre. Mivel tetszett a hely és jó árakat láttunk az étlapon, később vissza tértünk vacsorára is. A kiszolgálás udvarias, kedves és gyors.
A tisztasággal nincs gond, jó átlagos. A berendezés kissé elavult , a fények és a megvilágítás lehetne hangulatosabb, most olyan „régi iskolai neon” feeling. Az adagok nagyok. A leves , a köret, a saláta finom volt, de a fogasfilé valahogy lehetett volna jobb is. Kissé olajos és nehéz volt ahhoz képest ami egy jól készített haltól várható lenne. Ár/érték arányban korrekt hely , összességében elégedetten távoztunk.
2016. október 23.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Még indulás elött kinéztük magunknak ezt a helyet és milyen jól tettük, mert asztal foglalás nélkül szinte esélytelen lenne beülni ide. Így foglalással ültünk be és nem csalódtunk, sőt csak jókat tudok írni erről a vendéglőről. A kiszolgálás udvarias, barátságos, kedves és nagyon gyors. Az ételek nagyon de nagyon finomak!
Az étterem berendezése hangulatos, ízlésesen keveredik a régi és az új , a retro és a modern. Tisztaság és jó illat van mindenhol. Kellemes halk zene szól ami mellett jókat lehet beszélgetni. Ide kötelező betérni ha valaki Szegeden jár… csak legyen foglalása. Biztosan visszatérünk ide. Perfect
2016. október 23.a párjával járt itt 45 Két napra érkeztünk a napfényes Szeged városába kikapcsolódni, nagy sétákat tenni és finomakat enni. A hotel elhelyezkedése kiváló, nagyon közel van a belváros. A személyzet alapvetően kedves, igaz volt olyan recepciós aki felejthető, de olyan is aki nagyon barátságos és segítőkész volt.
A tisztaság rendben van de jobban oda kellene figyelni, mert a mosdóban voltak hajszálak a bútoron pohárnyomok. Így hiába rendezett a szoba többi része, ez ront az összképen. A szoba amit kaptunk szép ,tágas, kényelmes modern berendezésű de kissé sötét – nagyon kevés fény jött be az ablakon a világítás is halovány. Viszont az álmennyezetbe beépített led világítás nagyon hangulatos, az tetszett. Hibaként említeném, hogy az ablakot nem lehetett kinyitni ( nem volt rajta kilincs). A mosdóban nagyon hiányzott egy kis pipere polc. Illetve a minibárt hiányoltuk, egy 4 csillagos szállodától ez elvárható lenne. A Wi-Fi jól műkötött , a router bent volt a szobánkban! A reggeli összességében finom volt. A választék lehetne nagyobb ,a zöldségeket lehetne szebben tálalni és a rántotta finomabb lenne puhábban. A pék árú isteni finom. A wellness-t nem próbáltuk mert túl kicsinek találtuk…inkább elmentünk az Anna fürdőbe. Ami viszont nagyon nem tetszett, hogy többet kellett fizetni mint ami a foglalásban szerepelt. A szálloda euróban számol de forintban állít ki számlát…ez így nem teljesen korrekt.
2016. október 10.a párjával járt itt 55Útban Füred felé mindig megállunk egy kávéra, üdítőre esetleg valami kis harapnivalóra.
Az ételek finomak, frissek, az italok hidegek ( kánikulában nem elhanyagolható) a presszókávé is nagyon finom.
A felszolgálást külön kiemelném, nagyon udvarias, kedves és gyors.
Autóval jól megközelíthető, nagyon kényelmesen lehet parkolni.
Mindenhol tisztaság van. Az árak korrektek. Mindig szívesen jövünk ide.
2016. október 10.a párjával járt itt 55 Még nyár elején olvastam az interneten, hogy Füreden nyílt egy új fiatalos kert kocsma. Nyaralásunk tervezésekor már eldöntöttem, hogy ide biztos betérünk. Nem csalódtunk, a hely tényleg fiatalos szépen felújított és trendi berendezésű. Nagyon közel van a Tagore sétányhoz, mégis csendes és hangulatos.
Mivel épp a Borhetek rendezvény alatt mentünk, kicsit kihalt volt a hely…de ez minket pont nem zavart, épp ellenkezőleg. Aperol spritz koktélt ittunk. A kiszolgálás kedves és gyors. Igényes tisztaság jellemezte az egész kertbárt. Az árak kissé magasak, de érték arányban rendben van és hát ez Balatonfüred alsóbelvárosa. Remek élménnyekkel távoztunk.
2016. augusztus 31.a párjával járt itt 55 A Balatont körbe autózva megéheztünk és betértünk egy finom ebéd reményében a Varga vendéglőbe. Szerencsére jó választásnak bizonyult, nagyon jól éreztük magunkat. A teraszról csodálatos panoráma nyílik a Balatonra. A kiszolgálás magasszíntű, kedves, gyors, udvarias, készséges és figyelmes.
Az ételek nagyon finomak és frissek, a házi limonádé hűsítő és ízletes. Az adagok megfelelő nagyságúak, mi nagyon jól laktunk. A környezet rendezett és tiszta. Az árak magasak, de nem irreálisak az ételek minőségét és mennyiségét tekintve. Remélem visz még ide a jósorsunk!
2016. augusztus 31.a párjával járt itt 15 Tulajdonképpen nincs mit értékelni így csak a tapasztalataimat tudom megosztani. Keszthelyről Balatonfüredre tartottunk és mivel külsőre megtetszett az étterem úgy gondoltuk eszünk itt egy finomat. Hát nagyot tévedtünk. Bementünk és helyet foglaltunk, vártunk pár percet de a sok pincér közül egy sem jött oda hozzánk.
A párom felállt és jelezte a felszolgálóknak, hogy itt várunk és mi vagyunk a vendégek, akik szeretnének rendelni. Félvállról odavetették, hogy jó. Átültünk egy közelebbi asztalhoz, hátha csak fáradtak és nem akarnak sokat mászkálni. (korábban kicsit messzebb ültünk le a külső levegősebb teraszon)
Itt is vártunk pár percet, majd csalódottan és dühösen távoztunk, mert már teljesen elment a kedvünk az egész helytől. Ennyire udvariatlan és modortalan pincérekkel még nem találkoztunk.
2016. július 21.a párjával járt itt 45 Nagyon jó hangulatú romkocsma,tágas belsőtérrel. Főleg fiatalok látogatják. Önkiszolgáló hely de a pultban kedvesek. Az egész hely teljesen fel van újítva,feltűnően tiszta,asztalok letörölve, mellékhelyiségek szépen takarítva. Rose fröccsöztünk, majd megéheztünk. Próbálkoztunk a Kocsmakonyhában ahol nagyon udvariasan közölték velünk, hogy valami lett a szakáccsal .
. . de nem sokára itt lesz. Hiába vártunk nem nyitott ki a konyha, így kissé csalódottan és főleg éhesen távoztunk.
2016. július 19.a párjával járt itt 45 Mondhatni jó időben,vasárnaponként rendszeres vendégek vagyunk a Szimplakertben. Először véletlenül csöppentünk ide, mentünk az emberek után és egy nagyon klassz vasárnapi piacot ismertük meg. Finom háztáji termékeket lehet vásárolni, már vettünk itt kolbászt, sajtot, pékárút, kézműves mustárt.
Ha délután megyünk amikor vége a piacnak, csak leülünk egy helyre és rose fröccsöt iszogatva szemlélődünk és beszélgetünk. Igazán egyedi eklektikus hangulata van ennek a romkocsmának, nekünk nagyon tetszik.