2018. augusztus 28.családjával járt itt 55 Három napot (3/2 éj) töltöttünk családommal és barátnőmmel Egerben. A szállást azonnal megtaláltuk. Kényelmes, tiszta, tágas hely. A szállásadó készségesen felelt minden kérdésünkre. Az apartman mindenhez közel volt, bár autóval érkeztünk, az egész környéket gyalog jártuk be.
Szerintem legközelebbi Eger látogatásunknál is itt fogunk megszállni, és ajánljuk barátainknak is.
2018. augusztus 23.családjával járt itt 35A főutcán, de azért jól eldugott helyen van ez a gofrizó. De megtaláltuk! :)
A hely picike, a földszinten talán egy-kettő, de az emeleten is csak pár ember fér el sajnos, pedig amúgy nagyon jó kis hely. Csúcsidőben esély sincs a bejutásra. A kiszolgálás udvarias, kedves. Nagyon sokféle változatban lehet kapni, így mindenki megtalálja a saját szájíze szerint való gofrit.
2018. augusztus 23.barátokkal járt itt 55Hangulatos hely, finom ételekkel a belvárosban, mindenhez közel.
Nem először voltunk már itt és nem is utoljára.
Most a gyerek barátait vittük el ide egy jó kis rántott hús-sajt evésre.
Mindenkinek tetszett a hely, a kiszolgálás gyorsasága és az ételek is finomak voltak.
Biztos, hogy máskor is visszatérünk és ajánlani fogjuk másoknak is az éttermet.
2018. augusztus 23.családjával járt itt 55Már másodszor voltunk itt! (Mindig viszünk új embert is és élvezettel figyeljük, ahogy ő is el van ragadtatva ettől a helytől! :) ) A tulajdonos kedvessége már a fogadtatásnál nagyon kellemes érzés. A két emeletnyi élmény- csak kapkodtuk a fejünket, és másodszorra is fel tudtunk fedezni új dolgokat. Aki Egerben jár ne hagyja ki ezt a helyet!
2018. július 24.családjával járt itt 55Már nem is tudom hanyadszor szálltunk meg Tokajban a Toldi Fogadóban. És most is nagyon jól éreztük magunkat. Először is, hogy már emlékeztek ránk, a recepción is visszatérő vendégként üdvözöltek. És most is, mint mindig jó volt a reggeli, a vacsora, a szállás, a wellnes. Az egyetlen gondunkat,hogy a wifi-t nem "érzékeltük" egyetlen szavunkra orvosolták. Köszönjük Toldi Fogadó.
2018. július 9.családjával járt itt 35 Utoljára töltöttünk el négy napot a Fürdőház Hotelben. Eddig mindig meg voltunk elégedve,most már ötödször voltunk a Fürdőházban, de . . . :( A reggelinél nem töltötték utána a kifogyott élelmiszereket. 10 óráig volt kiírva a reggeli, de aki már fél 9 után érkezett nem kapta ugyanazt az ellátást, mint a korai kelők.
A wellnes részbe nem lehetett lejutni, mert állandóan babaúszás, gyógytorna stb foglalkozásokat tartottak. Amikről a szállóvendégeket nem tájékoztatták előre, sőt úgy van meghirdetve a szálláshely, hogy a wellnes korlátlan használatát írják a vendégek részére. Nagyon sajnálom, hogy rossz szájízzel kellett távoznunk.
2017. augusztus 3.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hű, ha ezt előbb tudjuk!
Már hatodik alkalommal nyaraltunk Nyíregyházán, amikor véletlenül betévedtünk ide.
Nem bántuk meg. A pincérek kedvesek, az étteremben is csak kapkodtuk a fejünket a látnivalók miatt. :)
A hely és az ételek is fantasztikusak, a kiszolgálás remek. Aki erre jár, feltétlenül látogasson el ide.
Mi is egészen biztosan visszatérünk még!
2017. február 4.a párjával járt itt 55 A párommal kettesben töltöttünk a Toldiban egy hétvégét! Az első kellemes "meglepetés" a recepciós volt, aki kedvességével, segítőkészségével elvarázsolt, rögtön otthon éreztük magunkat. Szép, tiszta szobát kaptunk. Az svédasztalos reggeli is bőséges volt, de a fogadó éttermében elköltött vacsoráról csak nagyon jókat tudunk mondani: ízletes, bőséges volt.
A wellnes-részleg is jó volt, bár a második nap a 8 órási nyitás helyett csak 12 órakor nyitott ki, valami karbantartási munkák miatt, de úgy gondolom ez nem a fogadó hibája. . . Szóval, mi nagyon-nagyon jól éreztük magunkat biztos, hogy még visszatérünk.
2017. január 5.barátokkal járt itt 55 A férjem 40. születésnapját ünnepeltük a Csülökben. Véletlenül esett a választásunk a helyre, bár sok éve (2004-ben) már voltunk itt. Már az érkezéskor kedvesen fogadtak, a lefoglalt asztalunkhoz vezettek. A pincérnő nagyon-nagyon kedves és segítőkész volt, amit innen is köszönök. Minden kívánságunkat leste.
Az általunk vitt tortát, születésnapi zene "kíséretében" szolgálta fel. Biztos, hogy máskor is visszatérünk majd.
2016. július 9.barátokkal járt itt 55 Családommal és barátaimmal minden évben megpróbálunk időt (és pénzt) szakítani arra, hogy ebben a hotelben megszállhassunk, kezdve attól az időtől, amikor még panzió volt a Fürdőház. Nagyon jó az elhelyezkedése, gyönyörű helyen van, könnyen megközelíthető az állatkert is. Csomagajánlataik is jók.
A személyzet kedves, ha probléma akad, megpróbálnak rögtön segíteni. Mi nagyon jól éreztük magunkat az idén is.