Időpazarlás
2025. január 5.gyerekekkel járt itt 15 2025. 01. 05-napján érkeztünk egy régi vágy volt megnézni a Hagymatikumot és a gyereknek is biztos tetszene alapon. kb. 40-perc sorban állás után még legalább ennyi lett volna mire talán bejutunk ez fél 10kor reggel 9kor nyitott szóval kb. 1-5-2 -órás sorban állás mindenkinek, magyart maximum elvétve látni vagy hallania román emberek megszállták, ami még önmagában nem gond.
a gond az egy kislány az egyik kaszában a másikban 2-en, bármilyen értelmes ember belátna, hogy ilyenkor 5-en is állhatnának a pénztárba vagy román nyelvű automata beléptetőket is csinálhatna a fürdő. Ekkor bevétel mellett érthetetlen vagy a hozzá nem értése vagy a szolgáltatás hiánya vagy egyszerűen nekik mindegy a románok úgyis fullra megtöltik bármikor. A gyereknek pisilni kellett áttolakodtuk a románokon magunkat akik magyart sem beszéltek és, mint ahering úgyálltak bent egymáson és wc is csak belépés után elérhető, szerencsére az egyszem lány nagyon segítőkész volt kiszállt a kaszából és beengedett minket neki emberségből 5csillag a vezetőségnek -5 csillag.