2016. május 3.barátokkal járt itt 35 Aki szeret fürdőbe járni nem hagyhatja ki Miskolctapolcát. A barlangrendszerben kialakított rész nagyon hangulatos - igazi labirintus - kisebb nagyobb medencékkel, játékos fényekkel és éjszakai hangulatú csillag teremmel. Aki nyugalomra és relaxációra vágyik inkább a csendesebb termálvizes medencéket válassza.
A fürdőben adott időpontokban a jakuzzi, hátmasszázs és keringetés program váltakozik minden órában egy alkalommal, ez a többi fürdőben nyújtott pezsgőfürdős és vízsugaras szolgáltatásokkal szemben elég kevésnek mondható. Az öltözők egyik része teljesen felújított modern karórás rendszerrel működik, ám sajnos a 100 forintost elnyelő szekrények zsúfolt sorai rontják az amúgy is padok hiányában földre kényszerülő vendégek örömét. Sajnos a külső medencék csak májusban nyitnak, így nem volt teljes az élmény. A fürdő és a környék szép, érdemes ellátogatni egy kirándulás vagy hétvégi program alkalmával, azonban még van mit fejleszteni a szolgáltatásokon, hogy a fürdő beteljesíthesse a benne rejlő potenciált.