2018. március 20.gyerekekkel járt itt 35 A szálloda lassan 20 éves. Ez látszik is a bútorokon és a személyzeten is. A recepciósok fiatalok,a a pincérek öreg bútordarabok. Ültetés van a vacsoránál,ami nekünk nem tetszett,mert túl messze kaptunk asztalt a svédasztaltól és a gyerekekkel oda-vissza kellett járnunk. A jacuzzi csak délután üzemelt.
Egyéb más lehetőség nagyon nem volt szállodában. Tisztaság: minden a legnagyobb rendben volt. A törölközők szépek,újak,illatosak! ! ! Ezzel elégedettek voltunk! Étel: szerény a választék,de nagyon finom! ! ! !
Kikelet Club Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük szépen, hogy értékelték szállodánkat és írtak pár szót itt tartózkodásukról.
Örömmel vettük, hogy a tisztasággal, étkezéssel és a személyzettel elégedettek voltak. A finn szaunát délután 15 órától szoktuk beüzemelni, de a jakuzzi takarófóliát napközben is szívesen levesszük, amennyiben kérik.
Sajnos mi nem vagyunk wellness szálloda, ezért csak 2 szaunánk és a pezsgőmedence áll rendelkezésükre a kedves Vendégeknek!
Várjuk Önöket sok szeretettel vissza egy nyári hónapban is, amikor sokkal több lehetőséget kínál Miskolctapolca és Miskolc is!
2018. március 25., , Kikelet Club Hotel
2016. július 27.gyerekekkel járt itt 35 Az ételek finoman voltak eljészítve,de nem volt változatos! Sajnos a gyerekekre kevésbé gondoltak. Ugyan volt gyereksarok az étteremben, de megint a választékkal volt a gond. Reggelire szó szerint mindig ugyanaz volt. Azoknak akik csak 2 éjszakát töltenek ott lehet,hogy fel sem tűnik,de már 4 nap után? !
A szobában nem tudtuk a vizes törölközőket kiteregetni ami baj egy fürdővárosában,hisz minden nap mentünk strandolni. Sajnos hajszárító sem volt a szobában,de a recepción kaptunk kölcsön. Sajnos klíma nincs a szobákban így nagyon nehez volt éjszaka aludni. Ha kinyitottak az ablakokat azon csak az egyiken volt szúnyogháló! ! ! Illetve óriási volt s szoba alatti utcán az átmenő forgalom! ! ! ! ! Ha tv-t akartunk nézni: be kellett csukni az ablakot! ! ! A hotel nekem kicsi. Az étterem zsúfolt és sokszor várni kellett az asztalra,hogy egyáltalán le tudjunk ülni. Viszont a személyzet gyorsan dolgozót és pikk-pakk lecserélték az asztalt! A személyzet nagyon kedves és figyelmes! Összességében megis jól éreztük magunkat! Ez a hotel arra tökéletes hogy az embernek legyen hol megszállnia és irány Gyula meg a kirándulás.