2014. december 1.a párjával járt itt 55 Három napot töltöttünk Balatonszemesen a Szindbád Wellness Hotelben, félpanziós ellátással. A szoba tiszta, rendezett volt. A svédasztalos reggeli és vacsora tökéletes volt. Hihetetlenül udvariasak, mosolygósak voltak mindenkivel. Reggelinél és a vacsoránál gondoltak a kisgyermekkel érkezőkre is.
Gondolok itt a tejbe grízre, bundás kenyérre, milánói spagettire. Az italokat pillanatok alatt kihozták, az üres tányérokat azonnal elvitték az asztalokról. Távozásunkkor megajándékoztak egy klub kártyával, mellyel még kedvezményesebben vehetjük igénybe szolgáltatásaikat. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát és az éttermét.
2013. november 11.családjával járt itt 55Kb. 30 éve jártunk először az étteremben. Akkor még nem volt ekkora. Azóta nemcsak az étterem bővült, fejlődött, de gyerekeink is felnőttek. Télen nagyon szép a környék, sokfelé lehet kirándulni. Jólesik egy kis pihenő ebben a szép környezetben. Köszönjük az összes dolgozójuknak, hogy mindig udvariasak, kedvesek velünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a hihetetlenül szép éttermet.