2015. augusztus 19.a párjával járt itt 35 Aki a Balaton felvidéken keres szállást, vagy egyenesen a zalaszántói sztupához jön meditálni, elvonulni, annak ideális hely a hegy lábánál, a falú szélén elhelyezkedő kemping. A kemping izléses csendes, tiszta, mindennel fel van szerelve, ami kell egy kempinghez. Az étkezőben minden van, a vizesblokk tiszta, teljesen rendben van.
Ár érték arányban teljesen rendben van. A gond a házigazdával van, hívjuk Vendelnek mondjuk. Vendel egy mogorva öregúr, aki mindenkinél okosabb és elég erőszakosan mondja el a véleményét a dolgokról. Nagyon nagy kár, mert ha kedves és jómodorú lenne az öregúr, egy kiváló hely is lehetne a kemping. Mi a faházban béreltünk szállást, az is teljesen rendben volt. Szóval kár hogy ilyen Vendel, mert egy nagyon jó szállás lenne a kemping. . . .
2015. május 5.barátokkal járt itt 55Nemrég nyílt étterem Pécs és Szigetvár között Kacsótán. Ízléses szép megjelenésű. A kiszolgálás kedves, az árak korrektek, remélem később se szállnak el. Az étterem világos, ízléses, kulturált- Átutazóknak (van menű is), családi programoknak, összejöveteleknek is tudom ajánlani. Ha arra járok, magam is meglepődöm, milyen nagy forgalma van máris.
2015. április 22.egyedül járt itt 55 Debrecenhez közeli szállás kellemes helyen. Ha valakinek Debrecenben akad dolga, és szállást keres, akkor nagyon tudom ajánlani ezt a helyet. Nem csak azért, mert fele annyiba kerül, mint egy debreceni, hanem mert szép, csendes helyen van. A háziak gyakorlott vendéglátók, a szállás tiszta, kellemes, a szobák tágasak és kényelmesek.
A konyha teljesen felszerelt, hangulatos. (a hűtő új:))
Szóval csak ajánlani tudom. Mióta megtaláltam, csak itt szállok meg, ha Debrecenben an dolgom. Ja, és Ebes is egy kellemes kis város parkokkal. A bolt közel.
2015. március 15.barátokkal járt itt 55 Kémesen, a Sellye - Harkány úton található a csárda. A tulajdonos öreg focirajongó, igazi ereklyéket őriz és szívesen megmutatja őket, mesél a hősi időkről. A csárda hangulatos, családias. Amit kipróbáltam, és nagyon ajánlok, az a halászlé és a különböző halételek.
Ha csak "rohanok+, akkor egy rántott húsos szendót szoktam venni, de ezt is nagyon finomra el tudják készíteni. Szóval aki egy igazán finomat akar enni jó áron, annak ajánlom ezt a helyet!
2015. február 6.barátokkal járt itt 45 Amiért tudom ajánlani, hogy nyáron nagyon jó a kiülős része, sok estét elsörözgettünk már ott barátokkal. Egész évben szuper a pizza, mi rendelni is szoktunk onnan, még nem kellett csalódni. Szóval ideális egy nyári baráti beszélgetéshez vagy egy kiránduló családnak. Az árak közepesek, el lehet viselni.
A személyzet kedves, nekem nem volt még problémám soha. Ha valaki közben akar internetezni, arra is van lehetőség.
2015. február 6.egyedül járt itt 55Munkaügyben jártam Békéscsabán. A szállás meglepően tiszta, kellemes hely volt. Szuper zuhany, beépített konyha, wifi (bár lassú volt).
Ár érték arányban szuper volt.
Egy gond volt, hogy a GPS egy szabadkígyósi címre akart vinni (ki tudja miért) de időben kiderült a turpisság, de érdemes figyelni erre.
A vendéglátók kedvesek voltak.
Ha járok még arra, biztos oda fogok menni.
2015. január 6.gyerekekkel járt itt 55 Nagyszerű élmény volt. Elegáns, jó felépítésü hotel. A szoba is teljesen megfelelt. A wellnes részleg pazar. A vacsora nagyon finom volt, sokmindenből lehetett választani. De ami igazán tetszett - és ezért is akartam írni a hotelről - mert nagyon megfogott, ahogy a gyerekeket kezelték. Amikor elkezdtek rohangálni a hallban, csak kedvesen megmutatták a játszószobát.
. . Még olyan szolgáltatás is van, hogy vigyáznak pár órát a gyerekre, ha egyedül akarnak maradni a szölők. . . legközelebb kipróbáljuk:)
Szóval nekem nagyon bejött, aki gyerekkel megy, annak csak ajánlani tudom.