2019. július 8.a párjával járt itt 35 Ami tetszett a szállásban, hogy nagyon kedvesek voltak az ott dolgozó emberek, a recepcióstól a felszolgáló emberekig, mindenki. A takarító személyzet reggeli "ébresztője" kevésbé nyerte el a tetszésünket, ugyanis nem a legjobb érzés arra ébredni, hogy egyik szobából a másikba kiabálnak át. Ezen lehetne változtatni.
A szobával kapcsolatosan is voltak negatív észrevételeink. Az egyik leginkább zavaró az volt, hogy a zuhanyzásnál nem lehetett egyenletes vízhőfokot elérni. A tűzforró és a jéghideg víz váltakozása nem éppen volt a legkellemesebb. A szoba nagyon meleg volt, levegő alig járt benne. Az ételek ízre finomak voltak, viszont az első esti vacsora olyan szempontból kicsit kiábrándító volt, hogy még csak választani sem tudtunk. A jacuzzin furcsa hab képződött, amitől nem éppen volt kedve az embernek megmártózni benne, illetve a korlátlan ivókút használatot sem tudtuk kiélvezni, ugyanis a gép nem működött, amikor meg épp jött belőle valami, az olyan meleg volt, hogy inkább kiöntöttük. Ezeken kívül jól éreztük magunkat, Keszthely igazán elvarázsolt bennünket.