2019. április 17.gyerekekkel járt itt 55Április 13-án egy névnapi ünneplés alkalmából jártunk Nagyatádon a Viktória panzióban. Ebédelni mentünk,rend és tisztaság,udvarias pincérek voltak,rögtön felvették a rendelést,és hamarosan is kaptuk az ebédet. Az ebéd finom volt és bőséges,az unokáknak játszósarok volt,amit rögtön be is "laktak". Az ár érték arány rendben volt,érdemes elmenni akár egy finom ebédre is!
2019. január 17.gyerekekkel járt itt 55Idén január elején voltam lányommal és két unokámmal ebédelni. Az ételek finomak voltak,megfelelő mennyiség és minőség,unokáim is kaptak nekik való adagokat. Gyors volt a kiszolgálás,a leves meleg,az ital hideg volt. A fizetés is gyorsan megtörtént,a pincérek udvariasak voltak,jót tett a vendéglőnek a korábbi átalakítás! Tudom ajánlani másoknak is.
2018. február 20.a párjával járt itt 45 A városhoz közel van,jó parkírozási lehetőség és megközelítés,A választék jó,a menü is változatos,bőséges,kiszolgálás meg felelő,épp egy kosárlabdacsapat ebédelt,de a kiszolgálás igy is gyors volt. Nagyon jó a kis tó és zöldterület,gyerekekkel is érdemes ide jönni.
Az árak megfelelők,szó nélkül kihoztak egy kancsó ásványvizet is,amit más helyen nem tapasztaltunk. Tudom ajánlani másoknak is!
2018. február 19.a párjával járt itt 55Nagyon jó helyen van a város közepén. Ebédelni mentünk ,az étterem tiszta,rendezett volt,a felszolgálás jó, az ételválaszték rendben volt. Az étel finom volt,a kiszolgálás és a pincérek udvariasak voltak. Tudom ajánlani másoknak is. Aki szeretne több napot tölteni a városban,van lehetőség szállásra is és tudom ajánlani a szomszédságában lévő gyógyfürdőt is!
2017. november 21.a párjával járt itt 55Októberben jártunk itt ,Zalaegerszegről jöttünk,200km körüli út után a recepción nagyon barátságosan fogadtak,megkaptuk a kulcsot és tájékoztattak a fontosabb időpontokról,megkaptuk az ingyenes fürdőjegyet is. A reggeli bőséges svédasztalos volt,a vacsoránál egy nagyon barátságos mindenre odafigyelő pincér volt. Hamar eltelt a 3 nap,mindenkinek ajánlani tudom,aki pihenni akar.
2016. november 24.a párjával járt itt 45Hétkőznap bementünk ebédelni,menüt kértünk ami 700ft-os áron nagyon jó volt,3 féléből lehetett választani,gyors volt a kiszolgálás,bőséges volt az étel,savanyú is járt a menühöz,másutt azért kb 160 ft-ot kell fizetni A felszolgáló udvarias,szolgálatkész volt,fizetés is gyorsan megtörtént. Családias hangulatú,tiszta,jól megközelíthető,ingyenes parkolás!
2016. október 25., csoporttal járt itt 55Nagyon szép helyen van,egy sportcsapattal voltunk,finom vacsora volt,jó volt a kiszolgálás,udvarias pincérek,bőséges adagok.Ajánlani tudom!!!A választék és az adagok kiválóak.Lehetőség van nyáron medencés fürdésre is.Az idén a jövő hónapban megint megyünk,nem szabad kihagyni ,ha Egerszegen vannak.
2016. október 8.a párjával járt itt 252016 nyár elején jártunk itt,egy fiatal hölgy fogadott,rögtön elkérte a szoba árát,a szoba kicsi volt,hűtőszekrény csak a folyosón volt,tv retró,reggel már korán munkások örögtek az ablak alatt,pihenni nem lehetett,háziakkal nem találkoztunk,pedig kocsival beálltunk az udvarba,de a kint lévők nem voltak barátságosak,csak odaszoltak,hogy hova lehet parkirozni.
Nem ajánlom ezt ahelyet,mert majd 500km megtétele után nem ilyen fogadtatásra és helyre számítottunk. Különben a város szuper ! !