2013. november 20.a párjával járt itt 55 Az egyik legjobb választásunk volt! Hosszú hétvégét töltöttünk el a birtok vendégházában. Romantikus, múltidéző, talán a legmegfelelőbb egy szerelmes párnak. A személyzet kicsit jobban mosolyoghatna. A kurtizánt alakító színésznő pótolhatatlan egyénisége a szálláshelynek.
A házi és egyéb állatok, a wellnes és egyéb középkort idéző programok kitűnő kikapcsolódási lehetőségek. Felejthetetlen volt! !
2013. november 20.a párjával járt itt 45 Egy hosszú hétvégét töltöttünk párommal a Zenit Vendégházában. Mindketten nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal. Nagyon jó a konyhája, a svédasztalos kiszolgálás miatt szerintem mindenki megtalálja magának leginkább megfelelőt, még akkor is, ha bizonyos választék állandó. (Nekem ez speciel bejött.
)A wellness részleg nagyon megfelelt az elvárásainknak. Az egyetlen egyértelmű negatívum, hogy az ágyakat pocséknak találtuk. Nem méltó egy ilyen vendéglátóhelyhez. Megoldásunk: a matracokat letettük a padlóra, mivel a matractartó lécek nem voltak rögzítve, az ágy használhatatlan volt. Még biztosan visszatérünk ide!
2013. november 20.a párjával járt itt 55 Egy hosszú hétvégét töltöttünk párommal a Hotel Kapitányban. Mindketten nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal. Nagyon jó a konyhája, a svédasztalos kiszolgálás miatt szerintem mindenki megtalálja magának leginkább megfelelőt, még akkor is, ha bizonyos választék állandó. (Nekem ez speciel bejött.
)A wellness részleg lehetne nagyobb is, de maximum ez az egyetlen nem 100%-os minősítésem. Még biztosan visszatérünk ide!