2018. január 2.a párjával járt itt 55 Szép volt a szobánk, a személyzet nagyon kedves volt. Az ételek ízletesek voltak, reggelinél bőséges választék, a vacsoránál pedig 2 előétel 3 főétel és 2 desszert lehetőség közül választhattunk. Mindennel elégedettek voltunk. A hotel központi helyen van ami nagyon szuper, mert pár perc sétával megközelíthető nagyjából minden.
A tófürdő is 3 perc sétára volt, a hotellal szemben még egy mozi is található. Ismét ezt a szállást fogjuk választani, ha hévízen járunk.
2017. november 21.a párjával járt itt 55Nagyon finomak az ételek, bőséges mennyiséggel és nagy választékkal, a limonádét is kiemelném, mert imádom ezen a helyen. Nem kell sokat várni az egyébként roppant udvarias és fiatalos kiszolgálásra. Szép az étterem belül és nagyon hangulatos is. Ár-érték arányban teljesen jó. Úgy gondolom, hogy a környéken az egyik legjobb étterem. Szeretek idejárni, csak ajánlani tudom.
2017. január 16.a párjával járt itt 55A hotel szép, tiszta és a wellness részlege is kellemes. A személyzet kedves,udvarias. Az ételek ízletesek, bőséges választékkal. Nagyon pihentető hétvégénk volt. Csak ajánlani tudom.
Két Korona Konferencia & Wellness Hotel válasza
Köszönjük véleményüket!
Örömmel látjuk, hogy elégedettek voltak szállodánkkal!
Várjuk Önöket máskor is szeretettel!
2018. január 5., , Két Korona Konferencia & Wellness Hotel