2018. július 16.gyerekekkel járt itt 15 A csomagban szereplő szolgáltatásokat nem kaptuk meg (üdvözlő ital, szolárium). Az éttermi személyzet kifejezetten b*nkó! Kértünk etetőszéket a 2 éves kicsinek, de a pincér nem hozott. Másik alkalommal italt szerettünk volna rendelni a vacsorához, a pincérnő azt mondta, hogy"Tőle biztos nem, majd a szőke hajú kolléganőjétől kérjünk!
"
A takarítónő csak törölközőt cserélt és a TV alatti szemetest ürítette, a fürdőszobai szemetesben lévő pelenkákat nem vitte ki. Kérésem ellenére folyamatosan délután, a gyerekek alvási idejében kopogtak, hogy jönnének takarítani. A TV csatorna kínálat siralmas. A bár személyzete és az animátorok udvariasak, profik. 4 csillagos ellátás helyett nagyon gyenge kiszolgálásban volt részünk! A déli leves és üres főzelék kínálat nem megfelelő minőségű. A fürdőkkel való épület kapcsolata a szállodának nagyon jó. Biztos, hogy nem megyünk ide vissza!