2014. július 1.barátokkal járt itt 55 Barátnőmmel már áprilisban lefoglaltuk a szobánkat. Még nem jártunk Hévízen,így nagy reményekkel indultunk el. Megérkezésünkkor kedves,előzékeny recepciósok fogadtak. Tiszta,a megszokott bútorokkal kiegészítőkkel felszerelt szobát kaptunk. Már aznap igénybe is vettük a fürdőrészt. Mindenütt tisztaság,zsúfoltság mentes medencéket találtunk.
Az étkezés svédasztalos volt,nagyon finom,bőséges. Aki a reggelit unalmasnak találja-4-5 féle sajt,felvágott,sok frissen sült péksütemény-otthon ugyan mit ehet? mannát? ! Köszönet az összes dolgozónak a figyelemért,kedvességért. Ajánlom próbálják a pihenésüket ezen a kellemes helyen eltölteni
2014. január 3.barátokkal járt itt 45 Nagyon szép környezetben található a Hotel. Remek a belső elrendezés. A dolgozók készségesek,mindig mosolyognak. Az étel minősége,választéka bőséges. Jó ötlet a déli leves választék,más szállodában ilyet még nem találtunk. A wellness szolgáltatás,vízi torna remek volt,jól megmozgathattuk izmainkat.
Megérte,hogy ilyen távolra jöttünk otthonunktól. Szép élményekkel tértünk haza.
2013. augusztus 9.gyerekekkel járt itt 55 Kissé fárasztó gyalogtúra után megérkeztünk a csodás Balatoni panorámát mutató Kisfaludy házba. Azonnali kedves fogadtatás,már kaptuk is az étlapot. Szépen szervírozott ételek/ nem kis adag/rövid idő alatt érkeztek,míg gyönyörködhettünk a kilátásban. Gyermek adagot is választhattunk,ami tetszett,nem sok helyen van ilyen.
Nagy adag desszert koronázta ebédünket,finom badacsonyi borral. Mosolygós kedves felszolgálókkal találkozhattunk. Az élő cigányzene is rátett még jókedvünkre. Kellemes élménnyel folytattuk tovább utunkat.