Szörnyű
2023. október 14.egyedül járt itt 15Csireleves úszott a tetején vastagon a zsír, sült oldalas valami meghatározhatatlan sápadt, íztelen mártással. Az eladó sem tudta megmondani, hogy mi a mártás neve, a rizs csirizes volt 2023. október 14-én. Ehetetlen volt több, mint 4.000 forintért. És ez nem az első alkalom volt.
1Ételek / Italok
2Kiszolgálás
2Hangulat
1Ár / érték arány
2Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiváló
2016. november 27.barátokkal járt itt 55 Ebben az étteremben nem csészében tálalják a levest, hanem mélytányérban egy budapesti belvárosi étteremben felszolgált csészényi leves áránál alig pár száz forinttal többért. Az ételek esztétikai élményt (is) nyújtanak, fűszerezésük, ízviláguk egyedülálló . . . Talán egy híresebb étterem [moderálva - a szerk.
] lehetett ilyen fénykorában. Ma már a nyomába sem ér a Kavalkádnak. Nincs közel Budapesthez, de egy mennyei ebédért már megéri elmenni Gyöngyösre.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Szörnyű
2016. november 27.barátokkal járt itt 15 Igen, az"Édeske" édes, retró, ízlésesen berendezett cukrászda és egy III. osztályú gyors étkezde. Étlap nincs, rendelés a pultnál: medvehagyma leves és székely káposzta, majd fél óra várakozás után megérkezett a medvehagyma leves kis bográcsban, épp hogy langyos. Plusz sótlan, ízetlen. Nagyon rossz.
Közben - közvetlenül a bejárat mellett - valaki összetört egy jó nagy üvegpoharat, de a lőtéri kutyát sem érdekelte az alkalmazottak közül, végül egy vendég kotorta össze az üvegdarabokat. A székelykáposzta: már esztétikailag is gyanús volt az okkersárgába hajó színével és a kávéskanálnyi tejföllel a tetején. Káposztaleves benyomását keltette. Pici kevergetés után döbbenet: kb. 2-3 dkg hús volt benne. Sótlan, fűszertelen . . . undorító volt. Nem III. osztályú, hanem osztályon aluli a kiszolgálással együtt, kb. 5000 forintért. Tanakodtunk, hogy csinálhatták a káposztát? Nos ez lehetett a receptje: A káposztát főzd meg hatszor annyi vízben, 1 mokkáskanál osztályon aluli édes-nemes pirospaprikával, só és más fűszer nem kell bele. A vendégek által el nem fogyasztott vegyes - főtt, sült, párolt, abált . . . - húsokat, mócsingokat, pörcöket hangyaszorgalommal gyűjtsd össze és tálaláskor a megfőzött káposztába tegyél ezekből néhány kis darabot, végül 1 kk 0,1%-os tejfölt dobj a tetejére. És a medvehagyma leves? Hozzávalók: 2 dkg apróra vágott medvehagyma, 5 liter víz, 1 kk só, amit megfőzöl. Tálaláskor dobj bele 2 db jó szenesre sütött vöröshagyma karikát, abból a készletből, ami a vendégek tányérján a sült hagymás tarjaszeletekből megmaradt. Nos jó étvágyat!
1Ételek / Italok
2Kiszolgálás
3Hangulat
1Ár / érték arány
4Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.