2022. március 27.a párjával járt itt 55Amikor néha rákívánunk a gyorskajára, ide szoktunk betérni. Nagyon kedves a kiszolgálás, gyorsan pörgetik a dolgokat.
2022. március 26.a párjával járt itt 55Imádjuk a teákat és a forrócsokit, amit itt készítenek. Nagyon romantikus hely, kiváló randi helyszín. A süti választék is bőséges és finom
2022. március 26.a párjával járt itt 45A rétesük és a krémesük kiváló. A sütik és torták nekem nem ízlenek, csömör cukor az egész és mindnek hasonló mű íze van
2022. március 26.a párjával járt itt 55Az ország legjobb fagyizója. Hatalmas a választék és nagyon tetszik, hogy a mentes fagyikból is van választék, nem csak egyet csinálnak mutatóba
2022. március 26., csoporttal járt itt 55Tavaly egy lakodalom alkalmával voltunk itt. Nagyon figyelmes és profi a személyzet. Külön figyelmet szenteltek az ételérzékenységgel küzdőknek, nagyon profik, gyorsak, precízek
2022. március 26.a párjával járt itt 45Nekem kicsit túl modern ez az ízvilág, a hagyományos ízeket jobban kedvelem. A találás szép volt, nagyon különleges ételeket kaptunk, de jól nem laktam
2022. március 26.a párjával járt itt 55A legjobb pizzákat itt csinálják Kiskőrösön. Nagyon tetszik, hogy minőségi alapanyagokat használnak, így igazán finom a végeredmény. A csirkemelles salátajuk is nagy kedvencünk
2022. március 26.a párjával járt itt 45Feleségem születésnapját ünnepeltük itt legutóbb. Nagyon hangulatos volt a kandalló mellett étkezni. Az étel kifogástalan, bár az adagok egyre inkább mennek össze
2022. március 26.családjával járt itt 55Párom családjával itt szoktunk születésnapok alkalmával összegyűlni. Jó a konyhájuk, bár a pincérek kicsit szétszórtak, legutóbb összekeverték a számlánkat egy másik asztaléval.
2022. március 26.barátokkal járt itt 55A környék legjobb étterme, ha Kecel felé járunk, mindenképp betérünk. Sok lagziban ahol jártunk, innen rendelték az ételt, nagy kedvencünk