2018. május 15.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy másik házaspárral tartottuk itt a névnapunkat. Teljes mértékben elégedettek voltunk mind a négyen. Az ételek nagyon finomak voltak, a desszert nekem különösen ízlett. Az italokból amit kértünk az kiváló volt. A pincér nem nyomulós, de kedves udvarias volt. Azt, hogy egy kicsit drága eddig is tudtuk, de kevés olyan hely van ami olcsó és jó minőségű is. A minőséget tetszik, nem tetszik meg kell fizetni.
2018. május 15.egyedül járt itt 55 Először is nagyon jó helyen van, mert a központ kiválóan alkalmas, hogy bárki betérhessen. nagyon kedves és figyelmes a kiszolgálás. A hölgyek nagyon aranyosak. Maga a fagylalt költemények meg csodálatos ízvilágot adnak. Sokféle választék van és tényleg nagyon finomak. Az ember szinte mindegyiket megkívánja.
Ezért érdemes minden nap betérni és más-más fagylaltot megkóstolni, hogy végig tudja enni mindet egy szezon alatt.
2018. március 20.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy nyugdíjas kollega búcsú vacsoráján voltunk itt. Nagyon hangulatos, barátságos,tiszta hely. A kaja nagyon finom és bőséges, alig bírtuk megenni, pedig ittunk előtte eleget, hogy legyen étvágy gerjesztő. A pálinkák nagyon klasszak voltak, ár-értékben olyan amilyen egy minőségi hely ma minden hol.
A jót, és finomat, minden hol meg kell fizetni én elégedett voltam és ajánlom bárkinek aki szereti a jó helyeket.
2018. március 20.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon szép környezetben van. Maga a kastély eleve ad egy eleganciát és nagyon jól néz ki. A személyzet nagyon udvarias és segítőkész. A szoba nagy, tágas kényelmes, ízlésesen van berendezve. Az ételek nagyon finomak. Egy apró negatív dolog, hogy telt ház esetén, néha várni kell a vacsoránál, mert nincs elég szabad asztal, de még éppen belefér.
A wellness részleg nem túl nagy, de a telt ház ellenére mindig volt szabad hely és elfértünk. Igazán olyan hely, ahonnan jó kis túrákat lehet tenni. Minden korosztálynak ajánlom
2017. október 23.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyszerű környezetben egy kiváló szálloda. Tágas, kényelmes szobák. Nagyszerű kilátás, nagyon jó kirándulási lehetőségek. Igazi pihenő hely a hétköznapok zsúfoltságából kiszakadva. Személyzet udvarias, segítőkész. Kilátás gyönyörű a szobákból. Wi-fi jól működik.
Talán egy 4*-s helynél lehetne egy kicsit nagyobb képátmérőjű a TV, pont azért, mert tágas kényelmes a szoba. Ételek finomak, svéd asztal rendben van. Arra kell figyelni, hogy ne a vendég szóljon, ha valami elfogy, hanem legyen folyamatosan figyelve. Nagyon szívesen ajánlom bárkinek.
2017. szeptember 19.a párjával járt itt 55 Már az a tény, hogy a hotel teraszáról szinte belóg az ember lába a Balatonba és így fogyaszthatja el a reggelijét, eleve kiváló. Személyzet, kedves udvarias, segítőkész. A szoba és a felszereltsége ahhoz, hogy az ember az egész napját a vízben vagy a tó körül töltse,jó. Csak aludni mentünk a szobába, arra megfelel.
Mondjuk az parkolásért nem biztos, hogy kellene díjat kérni, de belefért. Mi csak reggeli kértünk, az rendben volt, sőt minden nap volt valami kis extra, házi készítésű süti és az külön dicsérendő, hogy reggeli után kint hagyták, hogy lehessen belőle fogyasztani napközben. Összefoglalva nyaralásra nekünk tökéletes volt.
2017. szeptember 17.a párjával járt itt 45 A Hotel elhelyezkedése kiváló. A személyzet és a kaja rendben van. A szobák felszereltsége és állapota viszont hagy némi kívánni valót maga után. Nem tévézni megyünk egy hotelbe, de azért a egy 26 cm-s ezeréves TV-t ne tegyünk már be. Inkább ne legyen semmi. Augusztusi nyár, telt ház, legyen elég napozó, ha már a terület adott, hogy kihasználhassuk.
Ha nincs, akkor a vendég átmegy a közeli korzóra és ott fog fogyasztani, nem a hotelben. Szóval kicsit kellene változtatni és akkor sokkal jobb értékelések születnének.
2016. április 15.a párjával járt itt 55 A párommal voltunk ott a házassági évfordulónkat ünnepelni és mindent megkaptunk ami a leírásokban szerepelt. Tényleg mesés és varászlatos hely. Nagyon romantikus, tényleg inkább pároknak való. A személyzet udvarias és segítőkész volt, az éttermi ellátással nagyon megvoltunk elégedve. A wellness részleg hangulatos, mesés, kellemes.
Az egész épület kialakítása és a belső építészeti megoldások nagyon szépek.
2016. április 15.barátokkal járt itt 55 Egy másik házaspárral jártunk ott egy névnapot ünnepeltünk. Előre foglaltunk asztalt így nem volt probléma a telt ház. A pincér nagyon udvarias volt a kiszolgálással. A kaja amit fogyasztottunk, mind mennyiségben, mind minőségben teljesen klassz volt. Az étel ár érték aránya elfogadható, bár nyilván nem olcsó.
Az italok egy kicsit drágák, de melyik jó étteremben nem az. Aki teheti nyugodtan menjen el, nem fog csalódni.
2016. április 13.a párjával járt itt 55 2016 márciusban töltöttünk ott négy napot, ami csodálatos volt. A szálloda kiváló, a személyzet kedves, udvarias, segítőkész. A kaja rendben volt, mind minőségileg, mind mennyiségileg. A szoba kényelmes, jó elosztású nagy erkéllyel, nagyszerű kilátással a Körösre partra. Egy szóvak szuper volt minden.
A wellness részleg kényelmes, jó elosztású, a kinti gyógyvizes rész nagyon kellemes.