2015. november 5.a párjával járt itt 35 2 éjjel voltunk, a 3 csillagos részben de ez nem volt jó. a reggeli bőséges de gyenge alapanyagokból, a squash jó volt, a wellness kicsi , összességében a legnagyobb gond a 3 csillagos rész elavultsága. egyébként szeretem a helyet , jó a fekvése bár 10 pertc séta a belváros de ez reggel-este jól esik.
egy kicsit jobban oda kellene figyelni rá és jó hely lenne. azért ajánlom mindenkinek de főleg a 4 csillagos részt.
Hotel Makár Sport & Wellness válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen a véleményét, mely értékes információkat jelent számunkra. Háromcsillagos szobáink valóban régebbiek, mint a négycsillagos szobák, de természetesen lehetőségeink szerint folyamatosan karbantartottak. Reggelink kapcsán is folyamatosan igyekszünk vendégeink véleményét figyelembe venni, így ez is értékes visszajelzés.
Örülönk, hogy ezek mellett már többször Vendégeink közt köszönthettük és bízunk benne, hogy a jövőben is minket választ pécsi tartózkodása során. Szeretettel visszavárjuk!
2015. november 10., Hotel Makár Sport & Wellness, értékesítési vezető
2015. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 25A weblap és a valóság köszönö viszonyban sincs. A félpanzió teljes tévedés.az elhelyezkedés jo. Mast nem tudok mondani.eleg necces....