2013. július 27. járt itt 55 Dunántúli körúton voltam üzleti célból. Egyik megállóm Zamárdi volt. Nyári szünet lévén 10 éves kisfiam is elkísért. A szállás, kényelmes, tiszta, minőségi. A személyzet kedves, előzékeny. A pizza kitűnő volt. A Balaton pár száz méterre, így még strandolni is tudtunk egyet a nap végén.
A szemüvegemet véletlenül a szobában felejtettem amikor hazaindultunk. Néhány nap múlva egy csomagot kaptam, melyben utánam küldték. Köszönöm! :D Megéri az árát!
2013. július 27. járt itt 25 15 évvel ezelőtt gyakran szálltam meg itt, így most örömmel töltött el, hogy újra kellemes élményekkel gazdagodva töltöm Győrben a napomat. Csalódottan tapasztaltam, hogy a személyzet már nem a régi, s kedvességük is tovaszállt. A szoba tiszta ugyan, de ráférne egy alapos felújítás, mint a paplanokra párnákra stb.
A reggeli viszont kitűnő volt. Az ár nincs arányban a nyújtott szolgáltatással. :( Sajnálom!
2013. július 22.családjával járt itt 55Kellemes környezet, finom ételek, előzékeny kiszolgálás. Családi ünnepek megtartására kiváló hely. 11 személyes társasággal, fiúnk diplomaosztóját ünnepeltük. A teraszon a szőlő lugas árnyékában, házias, finom ételeket ettünk, hűtött italokat itunk. A személyzet előzékeny, egyéni igényeinket figyelembe vették. Még étel receptet is kaptunk. Jól éreztük magunkat! :D