2016. július 9.családjával járt itt 45 Sokszor hallottam a helyről,de csak mostanában jutottunk el addig, hogy kipróbáljuk. A környezet és a belső kialakítás nagyon tetszik. Nekem hiányzik a hangulathoz tökéletességéhez egy wurlitzer, hogy ne tucc-tucc zene menjen. Amivel máshol még nem találkoztam, az az asztalra helyezett elektronikus pincérhívó. Kiváló ötlet!
Nem kell kiabálni, integetni, pisszegni. A kiszolgálók nagyon udvariasak. Többféle burgert és egy stake-et rendeltünk. Viszonylag gyorsan megkaptuk, igaz nem volt sok vendég. Fitness burger, Jucy Lucy, Dupla és baconos burgert ettünk. A két "női" adag nagyon finom volt. Salátával, kis krumplival, tökéletes. A baconos-sajtos szerintem száraz. Sajtot nem éreztem. Maga a buci nem volt túl friss és kevés volt benne a szósz. A dupla a 40 dkg marhahússal finom, de rettentő tömény. A stake átlagos. A limonádék nagyon jók! A desszertek közül kiemelném a szuflét és az amerikai palacsintát. A gofri viszont előre lesütött, utólag mikrózott darab. Nem volt jó. Összességében a hely nagyon jó, de ettem már ennél sokkal jobb hamburgert, jóval kevesebb pénzért. :-)
2016. április 10.családjával járt itt 25 Nagyon régen jártam náluk, nem volt emlékem. Most családdal voltunk a Nagyinál. Gyorsan kiszolgáltak minket, nem volt előttünk, csak két vendég. Le is tudtunk ülni a földszinten. Ami már a belépésnél feltűnt, hogy kosz van az étteremben. Az ajtó, a padló, a pult, minden koszos és ragad. A berendezés kopott.
A gyerekeknek kakaós palacsintát kértünk. A palacsinták tartalma nincs leírva. Amikor a kiszolgáló a tányérra tette a palacsintát, annak a fele a pultra lógott. Teletömte instant kakaóval, betette a mikróba, majd megszórta csoki reszelékkel és mellé tett néhány szem meggyet. A mikrózott palacsinta, olyan amilyen. A túladagolt kakaótól keserű lett. A gyerekeim nem ették meg, holott imádják. Én egy sós rakottat kértem, amit nem sikerült teljesen felmelegíteni, a fele hideg maradt. Utána ettem egy gyümölcsrizsest, aminek a tölteléke minden volt, csak gyümölcsrizs nem. Ízre elment mindkettő. Banánturmixot ittunk, íztelen volt. Miután befejeztük, elmentünk a mosdóba. Szerintem a XYZ kategóriás utcai budi is tisztább és jobb illatú. A szappan egy flakonban, amit meg kell fogni. Meleg víz nincs. Kézszárító nem működik, papírtörlő nincs. Ráadásul kóddal üzemel. Kézmosás után, kilépéskor is meg kell nyomni egy gombot, amit kétmillióan nyomtak már meg előttünk. A kiszolgálás semmilyen. Unott nők, gépszerűen. A hely irtó gyenge, minden értelemben. Pedig van forgalma, lenne miből tisztán tartani. ÁNTSZ mit szól ehhez?
2015. december 28.a párjával járt itt 45 Jó:
Csendes utcában, jó parkolási lehetőséggel, szívélyes fogadtatással. Kiváló ételek! Három fogást ettünk mindketten. Egyikre se lehet egy szavam sem. A levestől a desszertig minden kifogástalan, jó ízű, pont elég volt. A pincérek néha zavarba ejtően udvariasak.
Kérés nélkül viszik el a kabátot, hozzák vissza az étlapot a desszerthez és kérdeznek rá, hogy hozhatnak-e még inni, ha üres a pohár. Soha nem kellett inteni,vagy hangosan szólni. Nagyon elégedettek voltunk. Nem annyira jó:
Először jártunk itt, nem voltam tisztában az étterem belső elosztásával. Két főre foglaltam asztalt. A terem közepére ültettek minket, ahol egy 6 személyes asztal volt 2-2-2 személyre széthúzva. Már ült egy pár az egyiknél, amikor mi megérkeztünk. Minden szavukat hallottuk, nem tudtunk normálisan beszélgetni, se elengedni magunkat. Őket is zavarta ez a megoldás, hallottam ahogy megbeszélték. Később mellénk ültettek két nyakkendős, kezdő brókernek tűnő vendéget. Az egyik szürcsölt, a másik csámcsogott, miközben baromságokról beszéltek. Mi távoztunk legkorábban a 3x2-es asztaltól. Hát így. :-))
2015. szeptember 28.családjával járt itt 55 Kivételesen nem foglaltunk asztalt, tele volt amikor odaértünk. A pincérhölgy mégis addig szervezkedett, amíg le tudtunk ülni. Jól esett, hogy egyéb helyekkel ellentétben nem azt mondták, hogy "sajnos nincs hely". Pillanatok alatt megkaptuk az innivalót, nem sokkal később a választott ételeket. Nem csalódtunk. A hely pörög és nem véletlenül.
Minden nagyon finom volt és gusztusos. Az egész olyan, amilyet az ember elvár egy középosztályú étteremtől. Belvárosi fekvéséhez képest az árak egyáltalán nem durvák, mondhatni átlagosak. Az étel pont elég és nagyon ízletes. A hely nem hagy mély nyomot az emberben, de ha egy színház után hirtelen nem tudjuk hová menjünk, stabil pont. Ajánlom!
2015. szeptember 27.a párjával járt itt 45 Nem tudom, hová tegyem. Sokszor jártunk a Pozsonyban az évek alatt és hol jó volt, hogy nem jött be. Lehet-e jó helynek nevezni azt, ahol nem egyforma a szint? De ha azt kérdeznétek visszamennék-e, egyértelmű igen lenne a válasz. A pincérek hol kedvesek, hol nem. A kaja -fogásoktól függetlenül- hol nagyon finom, hol ugyanaz az étel pl.
egyáltalán nem ízlik. A párizsi szeletük például teljesen jó példa. A legutóbbi olyan száraz volt, mint a tapló. Előzőleg meg mintapéldány. Miért? A húsleves maceszgombóccal viszont mindig ugyanolyan jó. Sajnos pénteken még nem mentünk, hogy a sóletet is ki tudjam próbálni. A változó szint ellenére azt mondom, ki kell próbálni. Hátha épp a jó napot fogjátok ki.
2015. szeptember 27.családjával járt itt 55 Évente többször is megfordulunk a borházban. Szerintem páratlan ahogy a család ezt a vállalkozást sikerre vitte. Megfigyelhető a folyamatos fejlődés. Új ötleteket valósítanak meg, nem kevés támogatásból, nagyon ügyesen. Az ételek kifogástalanok. Az új étlap ugyan nehezen áttekinthető, de majd rájönnek.
Nincs túl sok főétel, ezért könnyű végigenni a kínálatot, de minden finom. Nem iszom alkoholt. A házi szörpök annyira nem győztek meg, de a must például nagyon jó. A kiszolgálás mindig figyelmes, a pincérek udvariasak. A hely kívül belül nagyon hangulatos. Zárt parkolási lehetőség, kerthelyiség, gyereksarok, különterem, . . . stb. Ki kell próbálni! :-)
2015. szeptember 27.a párjával járt itt 35 Ebédeltünk itt, miután az előző hollókői étteremben elfogyasztott vacsoránk, túl gyorsan távozott belőlünk. Gondoltuk megpróbáljuk a Muskátliban. Párom palóclevest, én káposztás sztrapacskát fogyasztottam. A leves isteni volt, a káposztás izé meg szárazon guruló nokedlik, reszelt káposztával.
A kiszolgálást két pincér végezte, ezért mindent kétszer kérdeztek meg. Jobb, mint egyszer sem! A hangulat semmilyen. Egy kamionponyvát félrenyitva lehet belépni az asztalokhoz. Álgerendákon álkancsók biztosítják az álpalóc hangulatot. A kaja viszont ez esetben normál ideig maradt bennünk. Nem mondom, hogy nem ajánlom, de aki eredeti palóc hangulatra vágyik, az ne itt keresse. :-)
2015. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 25 Neten kerestünk rá az étteremre, gyulai nyaralásunk alatt. A honlapjuk katasztrofális! Ömlik róla a reklám, az ételek/pizzák leírása pedig pontatlan, ezáltal használhatatlan. Nagyon olcsó honlap lehet. De mivel itt jó értékeléseik voltak, belevágtunk. Kiszállítással kértünk 3 db pizzát.
A rendelést felvevő fiatal hölgynek gőze nem volt a pizzák összeállításáról, csak az étlapon szereplő számok szerint tudta, mit kérünk. Már ekkor gyanúsnak kellett volna lennie, de nem hagytam abba a rendelést. 3 db pizzát kértünk, 40 perc alatt tűzforrón kaptuk meg. A pozitív résznek itt vége is szakadt. A háromból csak két pizza stimmelt, a harmadik más volt. Biztos benézte a számokat a kiscsillag. A pizzatészta lapos, ízetlen. Látszik, hogy kerek serpenyőben sütik, nem kemencés. A feltétek olcsó alapanyagokból vannak, ennek ellenére kevés ami a tésztán van! Az ízek átlagon aluliak, a sonkás pizzán alig volt feltét, még egy nyomorult paradicsom karikára sem futotta. Nem hiszem, hogy sokkal több energiába kerülne 900. - - 1200. - forintért, valódi pizzát készíteni! Ez nagyon gáz! Nem ajánlom.
Venezia Olasz Étterem & Pizzéria válasza
Tisztelt Hölgyem / Uram!
Sajnálattal olvastam az értékelést, melyet az étteremről megfogalmazott. Először is bocsánatát szeretném kérni az okozott kellemetlenségért. Szeretném jelezni, hogy a honlap amit találtak az előző tulajdonos kezelésében van és nem hajlandó megszüntetni ezért jogi útra tereltük a dolgot.
Az alapanyagok minőségéért kezességet vállalok. A tészta vastagságára és a feltétek mennyiségére eddig még nem volt panasz, sőt. A sonkás pizzán tény ,hogy csak paradicsomszósz, sonka illetve sajt van de ezekből megfelelő mennyiségű.
Abban szeretném a segítségét kérni, hogy melyik napon történt ez az eset. ? Azért fontos ez számomra, hogy meg tudjam tenni azokat a lépéseket melyekkel megakadályozhatom az ilyen kellemetlenségeket.
Végül ismét elnézésüket kérem.
2015. augusztus 27., Koszta Attila, tulajdonos
2015. május 10.gyerekekkel járt itt 55 Előre foglaltuk a szállást, félpanzióval, két éjszakára 5 főre, ebből 2 gyermek. Tetszett a stílus. Nem szeretjük a puccparádét, de a legalját végképp nem. Az Ózon szerintem tökéletes választás, ha valaki fesztelenül szeretné jól érezni magát. A külső és a berendezés a 70-80-as éveket idézi, meleg hangulatú, nagyon jól illik a helyhez, emiatt külön tetszett.
A családi szobát vettük ki, ami két hálószobás. A belső és a külső szoba között nincs ajtó, szerintem nagyon hiányzik. A fürdőszoba átlagos, a tisztaság szintén. Klíma nincs. A személyzet rendkívül barátságos, rugalmas, közvetlen. A reggeli svédasztalos, nem luxus, de kielégítő. A vacsora normál mennyiségű, ízletes, a felszolgálás kifogástalan. A panziót park veszi körül, gyerekeknek egy hinta/homokozó van felállítva. Nem sok de a parkon kívül, kb. 5-6 perc sétára van egy erdei játszótér, mindennel ami kell. Az Állatpark 5 perc autóval! Vissza fogunk menni. :-))))
2014. március 28.családjával járt itt 25 Nevetséges adagok nagy tányérokon felszolgálva. Lótifuti, 3 pincéres kiszolgálás, személytelenség. Egy tál főétel ára átlag 3. 000. - Ft. Ennyiből más helyeken, telepakolják az ember tányérját. Az ételek finomak voltak, átlagosnak mondhatóak. A desszert erős közepes minőségű, a madártej ötletes tálalásban.
A belső design hangulatos, jó ízlésre vall. Klassz az élő zene, de egy étterem nem ettől lesz jó.