2023. január 5.a párjával járt itt 55Nagyon jó hely a szálloda nincs messze kitűnő minőségű ételt kaptunk kedves személyzet csak ajánlani tudom kisgyermekes családnak is megfelelő
2023. január 3.a párjával járt itt 55Szuper jó hely csak ajánlani tudom gyönyörű panoráma,kényelmes szoba,kitűnő ellátás a fürdő részleg is nagyon jó,személyzet tökéletes, pihenésre kiváló,gyermekes családoknak is ajánlott
2022. október 26.a párjával járt itt 55Nagyon szép hely,csodálatos környezetben található, Nagyon szépen felszerelt minden tökéletes csak ajánlani tudom gyermekes családoknak is közelbe van minden
2022. október 26.a párjával járt itt 55Nagyon jól éreztük magunkat csak ajánlani tudom mindenkinek itt igazán pihenésre vágyóknak való,hangulatos ellátás is tökéletes,gyönyörű környezetben
2022. október 8.a párjával járt itt 55Csodálatos hely, csak ajánlani tudom mindenkinek,kis gyermekes családnak is megfelelés,nagyon finom volt az ételamit rendeltünk,udvariasak voltak és alig kellett várni
2022. augusztus 8.a párjával járt itt 55Szuper jó hely ide el kell jönni,csodálatos a szobánk fürdő alattunk van ahol el vagyunk szállásolva,és az étterem is kisgyermekes családnak is tökéletes
2022. augusztus 4.a párjával járt itt 55Nagyon csodálatos volt a hely, gyönyörű kilátással isteni volt az ebéd a kiszolgálás a hangulat csak ajánlani tudom aki Hévízen jár,megközelítés nem olyan egyszerű, de megéri
2022. augusztus 2.a párjával járt itt 55Nagyon szép volt Keszthepy,és éhesek lettünk elmentünk ide isteni finom volt az ebédünk,nem kellett sokat árai,hogy felszolgálják csak ajánlani tudom
2022. június 19.a párjával járt itt 55Szuper jó hely amikor Zalakaroson vagyunk mindig eljövünk ide,mert isteni a kávé,sütemények vannak nem beszélve a fagyiról.Tisztaság,kedves személyzet
2022. június 19.a párjával járt itt 55Nagyon kedves ,gyors kiszolgálás gyönyörű helyen jó ár érték arányban színvonalas ételt fogyasztottunk csak ajánlani tudom mindenkinek aki itt jár.Örülök ,hogy már itt is voltam